torsdag 9. november 2017

Durance lys

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett og basttau.


Durance lys

Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. La lyset brenne i minimum time, for å utnytte voksen best mulig og for å hindre at lyset brenner skjevt. Om lyset har brent skjevt, kan det være nødvendig å dytte veken tilbake til midten av lyset mens voksen er myk.


Trim veken etterhvert som lyset brenner ned. Håndlagde duftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. Lysene har veker laget i 1 papir, og gjør at lyset brenner ekstra vakkert. Lysene har lokk som kan settes på når lyset ikke brennes, og dermed ikke dufte hele tiden om det ikke er ønskelig. Perfekt gave å gi bort, eller å ha med på reise.


Durance lys

Sammenlign pris med oss! Velg den duften som passer best for deg enten du skal ha en romantisk middag eller bare hygge deg hjemme. Lysene er delikate og vakre, med et klassisk design. Alle lysene inneholder naturlig høykvalitets voks og er uten bly i enden av veken. La gjerne lyset brenne i minimum time, for å utnytte voksen best mulig og for å hindre at lyset brenner skjevt.


Blyet blir vanligvis plassert i bunnen av lyset slik at veken blir holdt på plass. Noe som gjør at det kan ligge igjen et lite lag stearin i bunnen av glasset når lyset er brent ned. Brennetiden ca timer.


Durance lys

Durance duftlys med duften av bomullsblomst. Etter og ha testet ut mange forskjellige duftlys fra forskjellige produsenter – har dette blitt en av mine favoritter. For å hindre at veken brenner skjevt er det lurt å la lyset brenne i minimum en time. Et deilig og håndlaget duftlys i duften Green Tea Cologne.


Lager en behagelig duft og atmosfære i ditt hjem. Lyset er laget uten bly i enden av veken, og er laget. Håndlagde miniduftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. Hvis lyset har brent skjevt, slukk lyset og dytt veken tilbake til midten mens voksen fremdeles er myk.


Nydelig duftlys av lavendel. Fri frakt over 4til over 300. Duftlyset er på hele 280g og er laget i ren bivoks. Knitrer som et koselig lite bål når det brenner.


Lyset kommer i en lekker gaveeske og dufter nydelig av myrra som er en deilig, aromatisk duft. Møbler og interiør til hus og hytte i en tidløs og klassisk stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg