torsdag 16. november 2017

Takplater inne

Søk montere takplater inne. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Takplater kan være strukturerte, malte, lakkerte eller trukket med vinyl eller plastfolie.


Downlights kan monteres i takplater, men du må ta hensyn til den nødvendige brannavstanden til bakenforliggende isolasjon. Takplater og takpanel er ferdigbehandlet og spesialdesignet til å gi deg et pent og funksjonelt tak.

Noen takplater er panel eller laminat, og er harde i overflaten. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Vi har også noen flotte i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt. Takplater skal festes med farmerskruer, samt at en trenger overlappingsskruer. Vi tilbyr også disse i en utmerket kvalitet.


Det er i utgangspunktet ikke så mye vedlikehold med et tak, men noe er nødvendig. Dette nettstedet benytter cookies.

Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Montering av takplater. Du kan helt klart montere takplater selv. På skur, uthus og utestuer er det veldig enkelt. Platene skal spikres skjult på lekter, slik får man et ferdig tak uten etterbehandling.


Enkel montering med not-fjær-fas. Huntonit takplater er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Du bestiller enkelt takplater på nett her hos oss. Ta også en titt på våre tips for legging av tak, tilleggsprodukter og alt annet som hører til. De er bare noen klikk unna.


Vi leverer tak av kvalitet, uten at du behøver å tømme kontoen. Tett tak og en god pris mener vi hører sammen, og det er akkurat det vi leverer. Vår klassiske 20-profil etterspørres helt enkelt av alle som vil.


HUNTONIT Symfoni takplater med inspirasjon fra naturen. Visuell overflate med følbar, lett trestruktur i overflaten gir taket særpreg og personlighet.

Takplatene leveres med not-fjær fas og er utviklet for enkel og effektiv montering. Takplatene er miljøvennlige og anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Skruer til Plastmo Takplater og Dryppstop 1pr pakk. I så fall kan takplatene jevnes ut med sparkelmasse og armeres med en tynn underlagsduk.


Takplater , himling Et perfekt tak er pent å se på uten skjemmende merker eller spor etter ujevn maling. Med våre klassiske, ferdigmalte takplater i spon setter du enkelt opp taket selv. Resultatet blir et pent og varig tak, som du kan glede deg over i mange år. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av slette tak inne. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år.


Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din. Takpanel går aldri av moten. Når du skal legge nytt tak, er takplater en rask løsning som ser bra ut.


Få tips til hvordan du legger takplater og finn de rette platene til din bolig hos Bauhaus. Huntonit ferdigmalte takplater kommer i to varianter - Antikk tak og Brilliant tak. Antikk tak er en rullemalt plate som kommer i fargen Hvit, mens Brilliant tak er kostemalt og kommer i fargen Klassisk Hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg