fredag 17. november 2017

Boblen vase farger

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. The design was inspired by water drops resting like pearls on a leaf after rainfall. Telykten kan også vendes til en matt rund vase.


Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul. Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe.


Jeg vil tro de fleste av de norske leserene kjenner til Finn Schjølls vase boblen ? Det er nå tre år siden den først ble lansert og siden har Magnor kommet med ulike fargevarianter og størrelser. I høst tok de tak i årets metall-tren og lanserte Metallic og Glam, samt en telysestake. Nå lanseres vasen for aller første gang i matte farger som både er høstlige og festlige. De myke formene og matte høstlige fargene passer perfekt inn i skandinaviske hjem, det er både vakkert og tidløst.


Boblen vase farger

Les tester og omtaler før du kjøper. Dette er farger man lett forelsker seg i, og bare må ha for å oppdaterer interiøret på en enkel måte. Disse er like fine fylt med blomster, som de er uten.


Her er det kun kreativiteten som setter grensene. Velg imellom ulike størrelser, design, materiale og farge – og vi garanterer at du vil finne noe som vil falle i smak. Klikk på en av vasene eller pottene for å lese mer om dens mål, farge og produktegenskaper.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Gjerne med farge på vasen , gjerne med fasonger, og gjerne mange vaser satt sammen. Dermed var denne lanseringen fra Magnor helt midt i blinken for meg, og kanskje for deg også? Vega, av Ann Viola Ulvin Stramme former og fine farger ! Vega består av tre vaser i grønn, gul og turkis.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Boblen Vase , S Magnor. Sammenlign tilbud fra Magnor. Snur du denne kan du også bruke den som en vase.


Må hentes på jakobsli Mulighetenes marked. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Når vi nå går inn i høst og vinter, er det alltid gøy med noen oppdateringer hjemme.


Nye farger , nye møbler, eller kanskje bare et nytt sengesett? Under har vi samlet noen av høstens største interiørtrender. Inspirasjonen kommer fra vanndråper som perler på marikåpen etter et regnskyll.


Vasen er laget i et klassisk og elegant formspråk, og fungerer både alene og i gruppe. Har faktisk ikke hørt om denne boblen ,men skjønner godt at den er populær,for den var knallfin! Nydelig farge på vasen ,å med de herligste blomstene i:) Tenker du koser deg med de skjønne små barnebarna dine:) Ha en super dag!


Kjøp Vaser finn schjøll på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg