mandag 20. november 2017

Drywood fargekart

Drywood fargekart

RAL benyttes i dag på mange områder, blant annet ved lakkering. RAL består av nummer som tilsammen identifiserer fargen. Miljøvennlig, god dekkevne og motstandsdyktig mot svertesopp. Gjennomsiktig vannbasert beskyttelse for ferdig overflatebehandlede vinduer og andre trekonstruksjoner.


Drywood fargekart

Drywood OptiProtect gir glans til rengjorte lakkerte og malte overflater, fyller igjen små sprekker i belegget og beskytter overflaten mot UV-skader. Regelmessig bruk av OptiProtect minimerer vedlikehold. I tillegg til eget utsalg i Tønsberg, har vi mange forhandlere som blant annet Jernia og andre selvstendige utsalgssteder spredt utover det ganske land. Se våre fargekart i butikk.


Mangler: fargekart Få fargeråd til ditt hjem – Jotun fargerad. Hvordan blir de mot bomull? Jeg tenker å kjøpe drywood maling i den hvite farge – merke har ingenting å si når man velger en farge? Tusen takk for hjelpen!


Drywood fargekart

Derfor garanterer vi at fargen du velger fra våre fargekart eller fargesenter, er lik i alle Jotuns malinger. I våre utendørs fargekart er det utfallende fargeprøver som gjør det mulig å gjøre en. Vi er stolte av å være forhandler av DRYWOOD og Jotun maling og beis. Med de rette produktene til jobben kan du oppleve at maleprosjektet ikke var fullt. Vi fører produkter fra en rekke kjente produsenter og har i tillegg agentur for den unike DRYWOOD malingen.


Den avgjørende forskjellen på DRYWOOD maling er at den inneholder fete alkydharpikser som er 1 løst i vann. Vi bruker cookies til å gi deg den beste opplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du dette. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Drywood fargekart

Vi jobber med farger hver dag. Nye farger utvikles, parallelt med at vi erfarer viktigheten av å ta vare på gode og etablerte. Vi benytter informasjonskapsler til å samle og analysere informasjon om ytelse og bruk av nettsiden samt for å forbedre og tilpasse dine erfaringer og vise annonsering.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Den unike værbestandigheten gjør at har du først prøvd Drywood , er det uaktuelt å noensinne skifte malingsprodusent igjen. Letthet er vel mellom klassisk hvitt og eggehvit? Vil den farge blende i sola?


Dersom den gamle malingen sitter godt på fasaden, men ser blek og skjoldete ut, kan det holde med ett strøk for å gi et helt nymalt utseende. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Mesternes husmaling, Drywood Ifølge ifi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg