tirsdag 14. november 2017

Fargekart maling stue

Fargekart maling stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Farger til både interiør og eksteriør.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Inspirasjon når du skal male inne. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Det er mange som mener noe om veggfarger, men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med.


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton- maling eller kule fargekontraster. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.


Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Sist, men ikke minst, farger er ikke farger. Maling er ikke maling. Vi i Jotun jobber daglig med utvikling av produkter og farger. Jotuns farger skal kun blandes i Jotuns produkter.


Våre unike fargeresepter er laget spesifikt til hvert av våre malingsprodukter for å oppnå ypperste fargekvalitet. Da gir vi deg Jotuns Fargetrygghet. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.


I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Se vårt fargekart interiør. Dette er spesielt viktig hvis du skal pusse opp flere rom.


Fargekart maling stue

Du kan også finne din stil her. Er du ute etter en leken og sosial stue som gir mye energi? Da har vi fargen du bør velge - rød! Denne stuen er malt i fargen Granateple Sofaen er valgt i en annen rødnyanse som balanseres godt sammen. Bruk lyse tekstiler for å tone ned eller fremheve fargen i rommet.


Fargen Karri er brukt i bilde over sofaen. Gult og rødt er lekkert sammen. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto?


Fargekart maling stue

Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Finn riktig farge og maling her. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg