onsdag 8. november 2017

Fugemasse farger

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Fargede fuger til fliser, mosaikk. Det finnes flere typer fugemasse , og forskjellige varianter. Alle våre produktgrupper.


Hos MAXBO finner du et godt utvalg av fugemasse. Perfekt til fylling og tetting av fuger. Kjøp på nett eller i butikk.

To-komponent dekorativt, syrefast epoxy fugemasse (leveres i farger ). Såperester og andre midler vil ikke sette seg fast på fugemassen. Kerapoxy Design kan brukes på alle typer fliser på gulv og vegg, både innendørs og utendørs. Trenger ikke vedlikehold.


Farget fugemasse er et produkt som kommer ferdig farget. Det er bare å tilsette vann, så er det klart til bruk. Fargene finnes på et eget fargekart. Der det brukes keramiske fliser, kan du fuge med farger. Normalt finnes den i to utgaver.


En til smale og en til brede fuger. Fugemasse finnes i ulike farger og kvaliteter. Sement til smale fuger kalles også finfug, mens den grovere typen sement til bredere fuger også kalles klinkerfug.


Ultipro fugemasse er et tørr produkt, som er bruksklart etter blanding med vann. Fugen er smidig og lett bearbeidelig, og har den store fordel at overflaten blir har mens den vil være mykere i fugedybden. Vannavisende fuger oppnås ved å tilsette ADDA NANO VANNAVSTØTENDE FUGEMIX. Fuging kan normalt foretas timer etter avsluttet flismontering.


Fugene må være rene for lim og løse partikler og framstå med ensartet dybde.

På visse typer fliser, f. Risiko for gulning på lyse farger , spesielt i mørke rom. Syrefast fugemasse og flislim. Vannbasert akrylfugemasse i fargen Sand til fuging og tetning i hjørner mellom Smartpanel veggplater, rundt dører og vinduer, ved fotlister og mm. Finnes i flere forskjellige farger for å matche Smartpanel veggplater. Elastisk lim og fugemasse for alle materialer på taket.


Casco Sanitary Silicone. Til fuger mellom fliser mot gulv og i hjørner. Når man skal fuge, er det viktig at produktet har de rette egenskapene.


Hvor godt fugemassen tåler temperaturvekslinger, UV-lys samt påkjenninger fra vann og. Forbruket av fugemassen varierer avhengig av fugebredden og flisenes dimensjoner. Ultracolor Plus fugemassen frembringer ikke utfelling og leveres i farger.


Akrylsparkel Inne Hurtigtørkende og meget sterkt bindende innendørs sparkelmasse med god fyllevne. Her er en liten oversikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg