onsdag 15. november 2017

Green harmony jotun

Entdecken Sie die große Auswahl an Musik - Klassiker und aktuelle Top-Hits! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Sammenlign pris med oss! Lekker til lune grå, beige. En dempet grønn tone.


Green harmony jotun

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. En gulaktig grønn tone. Flere nyanser av samme farge er noe jeg liker godt, og i et påbygg med mye varme og lys trives plantene mine godt. Veggene skulle derfor males i grønn. Veggfargen ble malt med pure color i fargen green harmony fra jotun.


Fargene i Reflections of Earth legger til rette for en levende og autentisk atmosfære. Den er dempet og sofistikert, men tilbyr også varme og ro. Helt perfekt på soverommet! På sengen ligger puter og pledd fra Røst og Habitat. Lampen og bildet er fra Røst.


Green harmony jotun

Har malt tre vegger i stua ( TV, sofa kroken) med jotun green Harmony og vil nå male resten av stua, men usikker på hvilken farge som passe til green harmony. Jeg er veldig glad i grønne planter, gjerne i litt overdimensjonerte proporsjoner. Disse fungerer nydelig sammen med den nye, nøytrale Washed Linen. Fargene Warm Blush og Whispering Red er også med i kartet, som komplimenterer de grønne fargene på en fin måte.


Spesielt fordi den også står godt til Bomull som mange har på sine hvite detaljer, – det er ikke gitt når vi snakker greige farger! Takk for hjelp til valg av takmaling. Renger med Bomull takmaling passer alle disse fargene? Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Green harmony jotun

While it creates a restful atmosphere, it also possesses the intense power of nature. Vi ser så mange fine bilder på instagram hvor man allerede har malt med de nye fargene. Grønnfargene alle elsker. Ubrukt – kjøpte feil farge. JOTUN SENS green harmony , liter.


Har malt prøvestrøk med den og green harmony. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. En ren hvitfarge uten kulører. Ved å bruke Ncs systemet og sjekke hvilken kode fargen har er du på. Det har mye lys og utsikt til et stort tre.


MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten. Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av. Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger. Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen.


Green harmony soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg