torsdag 30. november 2017

Gamle tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Bildene over: Norsk Arv serien er en serie eksklusive tapeter trykket på gamle maskiner.

En omfattende prosess som gir tapetene en unik dybde og et flott autentisk historisk uttrykk. Flere og flere ser verdien av å vare på gamle hus, interiøret trenger ikke å se identisk ut med det som har vært mener jeg, men det er en smakssak. Mange ønsker at interiøret skal males med gamle linoljefarger og ønsker å få laget tapeter som er helt like de som har vært. Det er også mulig å få gjort dersom man ønsker det.


Tapetet holdt populariteten og var i produksjon helt fram til ca. Linoljeforsterket limtrykk. Trykket med gamle metoder!

Du kan også finne kopier av tapeter fra samme periode som prøven din. Mange av de store tapetprodusentene trykker fortsatt historiske mønstre. Opptrykk av gamle mønstre. Har du funnet rester etter gammel tapet i veggen kan denne brukes til å trykke et nytt tapet. En tapetmaker kan etter en prøve rekonstruere det originale tapetet.


Som eneste i landet kan vi tilby historiske tapeter trykket for hånd. Alt lages på bestilling så du får akkurat det du er på jakt etter. Enten det er en tro kopi av ditt eget mønster eller en søster eller kusine fra samme stilepoke. Hun gjorde like godt kallenavnet til en merkevare.


For slikt stopper ikke en med så mange prosjekter og ideer som Rønnevig! Dette resulterte i en kulturhistorisk tapetkolleksjon, hvor hun har trykket opp gamle norske mønstre. Her er nyere panel fjernet, og opprinnelig tømmervegg avdekket. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Tradition fra Sandberg tapet er kulturhistorisk fortelling om svensk tapetkunst. Norges største nettbutikk.

Tapetene er et resultat av et samarbeid mellom Riksantivaren og bygningsvernspesialist Else Sprossa Rønnevig. Når det dekorative laget er fjernet, sitter papirbaksiden igjen og gir en fint underlag for ny tapet. Nei, i de fleste tilfeller går dette raskt. Hvis du vil ha et godt resultat, er det viktig å sørge for at underlaget er egnet for tapetet som skal settes opp.


Det finnes mange typer tapet , og noen tåler mer ujevnt underlag enn andre. Julpyssel med tapet. Tillsammans med fotografen och stylisten Malin Mörner har vi på Boråstapeter tagit fram en serie av härligt julpyssel.


Till andra advent visar Malin hur du skapar dekorativa papperskulor av tapet. Vintage tapet - vi kalder dem også historiske tapeter , fordi mange af dem er fundet i arkiverne og kan tilbageføres til en bestemt tidsperiode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg