tirsdag 7. november 2017

Bakerovn byggesett

Bakerovn byggesett

Vi leverer byggesett til pizza og bakerovner, over hele landet. Sender til hele Norge. Enkelt byggesett beregnet for selvbyggere som ønsker å få bygget en rimelig bakerovn i hagen , hagestuen på hytten eller i kjelleren. Hemsedal er en stor bakerovn i byggesett med romslige dimensjoner, bakeflate på hele 75×cm.


Her får du plass til ca. Ovnen egner seg også selvsagt godt til grilling, baking av fisk, kjøtt osv, langtidssteking, røyking , tørking av frukt mm. Haeusslers byggesett egner seg både til privat og profesionell bruk.


Fassongen til alle ovner kan tilpasses individuelt, se diverse eksempler nedenfor. Denne nettsiden bruker cookies til å forbedre brukeropplevelsen av nettsiden. Vi går ut fra at du synes dette er ok eller du kan avslå bruken av cookie. Ikke noe du må ha, men som gjør livet rikere.


Bakerovn byggesett

Bakerovn : Slow foo sosial matlaging, naturlig og godt. Byggesett gjør det enkelt. Matglad AS har i over år år solgt bake- og pizzaovn til en rekke kjente restauranter og privatpersoner i Norge. Det gode liv - la bella vita, som en sier på italiensk.


Klassiske bakerovner som kommer ferdig eller som byggesett. Innvendige mål: 70xcm. Vi har byggesett i mange størrelser.


I tillegg kommer pipe, isolasjon, buet front foran (valgfritt) eller annet utstyr en kan velge. Ovnen bygges på et fundament, isoleres med vermiculite, leca (ekspandert leire) og litt fuktig sement. Ildfast mørtel på utsiden av skjøtene. Med en godt isolert steinovn, kan du lage all slags mat utendørs.


Jeg har lenge hatt lyst på bakerovn og ser at ferdige ovner er utrolig dyre, så her må det bli egeninnsats. Planen har endra seg fra utendørs bakerovn til å bygge ei kosebu på mpå boligtomta mi. Er kun på brainstormingstadiet enda, men ser for meg ei kosebu med mange funksjoner når det gjelder ild og ved.


Hovedpoenget er bakerovn. Hvem som helst kan bygge en bakerovn. Materialene kan du få kjøpt i ethvert byggvarehus.


Leier du inn hjelp til å utføre arbeidet, må du beregne at det vil koste omtrent det samme som materialene. Har lagt med noen bilder av ovnen, som ikke er ferdig ennå, men nærmer seg. Er klar til å fyres opp for første gang, må bare finne riktig tid til det. Skal se i slutten av uka om det lar seg gjøre.


Bakerovn byggesett

Med en bakerovn finnes det et hav av muligheter. Du kan bruke den til alt fra baking av brød og pizza, til langtidssteking av kjøtt og tørking av urter, druer, plommer, tomater eller sopp. En god bakerovn kan man ifølge bakerovneksperten bruke i tre døgn, og det på kun én fyring. Link til Bakketunet: Bakketunet.


I dag restaureres gamle bakerovner over hele landet og nye bygges. I boken Bakerovnen lærer du hvordan en bakerovn restaureres, bygges og brukes. Et garantert høydepunkt gjestene dine sent vil glemme. Trysil stor steinovn har blitt vår desidert mest solgte ovn.


En bakerovn er ikke bare en tradisjonsrik måte å bake brød på. Det er også et lite stykke murerhistorie. Denne bakerovnen var murt med tegl og leire.


Se hvordan den ble demontert og murt opp igjen. Med en håndbygd steinovn fra Forno får du mulighet til å skape god stemning, minner og fantastisk mat. Vi tilbyr vedfyrte steinovner av høy kvalitet til lave priser. I kolonnen til høyre finner du tegning med forslag til å bygge bakerovn. Der er det også satt opp en tabell over mulige løsninger ved bruk av våre formater.


Bakerovn byggesett

Ut ifra tegningen kan den enkelte selv finne ut hvor mye en trenger av hvert format til den ønskede størrelse på kammeret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg