tirsdag 28. november 2017

Terrassevask

Terrassevask

Du vil få et jevnt og fint rengjøringsresultat på kort tid. En horisontal flate, som man endatil tråkker på med utesko, samler fort på seg en del skitt og møkk, og det igjen intensiverer utviklingen av sopp og alger. Vannet løsner skitten fra overflaten og rengjøringsmidler som terrassevask og kraftvask sitter lenger på uten å tørke når det er regn og fuktig vær. Det er mye lettere å vaske terrassen og alle uteområder når det regner.


Terrassevask

Våren er her og det er tide for en skikkelig terrassevask. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla. Nå er det snart på tide med en terrassevask. Av: Einar Vestheim, 3. Konsentrert terrassevask ! Hard Heads ristvaskemiddel er et svært effektivt, konsentrert rengjøringsmiddel som er spesielt velegnet til rengjøring av trerister utendørs.


Middelet løser effektivt opp smuss, misfarging, algevekst og andre typer belegg på ca. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Martin Nordahl-Angell er sales manager consumer ved Nilfisk AS, som blant annet produserer høytrykksspylere. Koble på en terrassevask. Han vedgår at vanlig høytrykkspyler bør unngås når du skal vaske terrassen siden dette kan skade treverket.


Terrassevask

Det mest miljøvennlige er å skrubbe med litt oppvaskmiddel, for så å skylle terrassen. Skitne terrassegulv kan spyles med hageslangen og så skrubbes. Det holder med terrassevask i tilfeller der det ikke er veldig skittent. Forskeren anbefaler å bruke en vanlig hageslange til å vaske terrassen.


Høytrykksspyler er populært, men du bør være klar over at du terrassen (eller kledningen) kan skades og flises opp. Overflatebehandlingen kan dessuten løsne fra underlaget og vann kan trenge inn i konstruksjonen, forklarer han. Her finner du white spirit, rødsprit, varmeolje, tennvæsle og lampeolje. Likevel skal du også være obs selv om du har koblet på en terrassevask på høytrykksspyleren.


Terrassevask

Europris fører kjemikaliene du trenger. For å unngå mer jobb og bevare terrassen lenge, anbefales det å vaske med terrassevask eller annet egnet vaskemiddel foran hver sesong. Om du setter den på full guffe og svinger den frem og tilbake, kan den gjøre skade, så man må stille den inn riktig, råder Nordahl-Angell. Har du brukt vanntynnbar beis, kan du vente opptil tre år før du trenger å beise igjen. Med oljebasert kan du vente tre til fem år, eller påføre et tynt nytt lag foran hver sesong – etter vasken.


Klargjør terrassen til utesesongen. Vasken passer godt på underlag av furu, gran, edeltre som teak og eik med mer. Jeg skal beise terrassen, og har kjøpt terrassevask. Passer til mange ulike typer.


Det er noe skitt og grønt noen steder på terrassebordene. Men vil terrassevasken være bra nok for rengjøring før beising? Bør jeg bruke terrasserens i stedet? Her er fem vanlige feil du bør unngå når du beiser terrassen. Styr unna disse så blir både resultatet og humøret bedre.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trappetrinn ned til terrassen Slik snekrer du et pent og stabilt trappetrinn til døren som fører ned til terrassen. Tidligere behandlet treverk rengjøres med terrassefornyer eller terrasserens. Terrassebeis påføres. Du bør heller velge et produkt som er bedre egnet for utendørsvask.


Grønnsåpe er ikke designet for terrassevask. Ifølge Line Mercedes i CityMaid bør du være forsiktig dersom du bruker sterke midler, slik at du ikke fjerner all behandlingen i treverket. De fleste terrasser kan helt fint vaskes med mild såpe og vann. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter.


Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. Maling og beis - terrassebeis og vask. Gjør terrassen klar for sommeren. Sterkt rengjøringsmiddel for terrasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg