torsdag 30. november 2017

Brannhemmende lakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Med brannhemmende klar lakk kan du beholde og bevare det underlaget du har eller velge det underlaget som er ønskelig før behandling. Brannmalingen har en utvidende og isolerende effekt som hindrer flammespredning og gjennombrenning.


Testingen resulterte i godkjenning for bruk som brannbeskyttelse på bærende stålkonstruksjoner i bygg. Et revolusjonerende produkt som er brukt til å brannsikre flere av Norges fremste trekonstruksjoner. Brannhemmende maling og lakk brukes også til oppgradering av nye, eldre.


Perfekt til brannkrav B sd0.

Tilfredstiller gamle brannkrav INog IN2. Svært gode egenskaper mot røykdannelse. Unikt transparent produkt. Uten avgasninger og er. Leverandør av lakk og malingsystemer til industrien, samt reprasjonsmørtler, lim og rekvesita.


Interpon pulverlakk, Akzo Nobel Woodcoatings, International. Hei Har tenkt å lage en hylle (mini rack)for min lille rørforsterker og cd spiller. MEN etter målene å dømme blir det bare ca cm. Meget krevende miljø da det er nære sjøen og høye krav til sluttprodukt. Har nå stått i nesten år,.


Blant prosjektene Folvik og Mal Proff har vært involvert i, er fergeterminalen for Color Line i Larvik, sykehuset i Bodø, Ulstein Arena og Kuben i Tromsø. Ved en eventuell brann vil brannhemmende malinger hindre brannen å spre seg og brannvesenet vil få bedre tid til å bekjempe brannen. Når skadene ikke blir for omfattende, vil bedriften raskere komme i drift igjen. Særlig i rømningsveiene er det viktig at brannen ikke sprer seg raskt slik at de ansatte kan evakueres trygt.


Dersom det er ønskelig med en transparent overflate påfører vi en brannhemmende lakk med de samme egenskapene som maling. Sika brannklassifiserte produkter.

Vi kan også påføre brannhemmende maling på kabler for på samme måte som for trematerialer å unngå antennelse og brannspredning. Lakkering av produkter, med både vanlig og brannhemmende lakk. Innvendige produkter setter store krav til utseende og kvalitet, og vi emballerer våre ferdige produkter slik at varene ikke forringes ved lagring eller under transport. Vi tilbyr bunting og foliering av panel etter behandling.


Vi leverer branntrygt tre til både interiør og eksteriør. Lenge var den lille bedriften verdensledende på brannhemmende lakk. Nå er det flere firma som har fått øynene opp for denne type produkter og kanskje spesielt arkitekter. Vi verken ser eller kjenner forskjell på vanlige og brannhemmende tekstiler.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg