tirsdag 7. november 2017

Store speil uten ramme

Store speil uten ramme

Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Store speil uten ramme

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.


Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Store og små speil til alle rom.


Store speil uten ramme

Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut. Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen. Når det kommer til speil uten ramme , finnes det utrolig mye å velge mellom. Man kan velge mellom ulike størrelser og former, avhengig om man er sugen på en rund variant, triangelformet eller noe annet. Speil uten ramme finnes det masse av!


Uansett kan man regne med at man kommer til å finne det man leter etter! Skjæres til etter mål og slipes med polerte kanter på egen slipemaskin. Andre speil utgaver som for eksempel med fasettsliping eller med sandblåst dekor kan også leveres. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil , små speil , firkantede speil , runde speil , speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov.


Store speil uten ramme

Skap en unik og personlig stil med et bilde eller kunstverk på veggen. Vi har en rekke forskjellige speil som bidrar til å øke romfølelsen i et hvert rom, opplev følelsen selv. Pass også på å ramme inn favorittbildene dine, et koselig bilde gjør seg best med en kvalitetsramme! Vi tilbyr speil med herlige mønstre i de flotteste fargene på markedet.


Uansett om du leter til hjemmet ditt, din restaurant eller arbeidsplass, så har vi garantert et speil som passer deg. Med hjelp av vårt store utvalg av speil kan du forandre følelsen i hjemmets ulike rom betraktelig og gjøre det hjemmekoselig. Bra dekorasjon vil sannsynligvis ha følelser som beboere til en lykkeligere person. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og. En dekorativ gullramme rundt speilet er stilig, og forvandler speilbildet til et fornemt portrett som aldri slutter å overraske den som betrakter det.


Det fins også modeller uten ramme , og disse passer godt for de som liker et minimalistisk uttrykk i hjemmet. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning.


Med hjelp av den får vi se hvordan vi ser ut for dagen og kan gjøre de justeringer som vi ønsker uten problem. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil. Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design.


Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg