fredag 24. november 2017

Lag ditt eget puslespill

Lag ditt eget puslespill

Lag ditt eget puslespill med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Det er vi stolte av og veldig glade for. Vri hjernen med morsomme eller irriterende pusleleker!


Send inn favorittbildet ditt og smartphoto trykker bildet i fotokvalitet på puslespill i tykk papp. Et fotopuslespill er morsomt for både gamle og unge. Puslespillet kommer i en fin eske med ditt motiv på. Perfekt trykk og presis stanseteknikk garanterer optimal kvalitet. Legg ditt eget bilde som puslespill : Legg den ene brikken sammen med den andre, oppdag små detaljer og tenk tilbake på de gode øyeblikkene.


Nå kan du sette bilde av barna, bikkja eller båten på ditt eget Ravensburg puslespill. Det finnes ikke makent i hele verden. En flott gave til alle som liker noe å pusle med i hverdagen! Er moren din en ivrig pusler?


Lag ditt eget puslespill

Eller er nevøen din alltid opptatt med ulike puslespill ? Da er dette puslespillet med eget motiv den perfekte gaven til dem. Ca 3mm tykke biter i tre. Lag puslespill rimelig og enkelt! Ypperlig gaveide til litt større barn.


Med alle våre muligheter til å lage fotogaver, er det lett og gøy å være kreativ. Alltid gode tilbud og rabatter. Og heldigvis er det mange valgmuligheter i brettspill. Spill i butikken, men kan bli fast priset.


Lag ditt eget puslespill

Spill, men du kan også gjøre deg veldig godt. Mye billigere, og mye mer moro! I denne artikkelen, ditt eget puslespill. Hva er et puslespill ? LegpuzzelEen puslespill brikker er egentlig ikke noe mer enn et bilde, som er skåret i stykker eller.


Et puslespill er en koselig gave som gleder for hver bit du klarer å plassere! Eller man kan utfordre barna sine til å se hvem som bruker kortest tid på å pusle ferdig. Små biter egner seg ikke for de minste.


Her finner du pusespill med ulike motiver som kjente landemerker og flotte fotografier. Bygge ditt eget Westeros hjemme med dette Game of Thrones 4D- puslespill ! Tre lag : Kontinent, landskap og bygninger. Kjøp det hos CoolStuff. Lag morsomme presanger med dine egne bilder.


Lag din egen kopp, musematte, telefondeksel, magneter, puslespill og annet med egne bilder. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris.


Lag ditt eget puslespill

Billige leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg