mandag 6. november 2017

Blomsterkasser til balkong plantasjen

Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Netthandel på Plantasjen. Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler.


ULIKE BLOMSTERKASSER (f.v.): Plantekasse i svart komposittmateriale fra Plantasjen , kr 999. Tradisjonell balkongkasse i smijern fra Plantasjen , kr 249. Rung Fiberclay Risør fra Mester Grønn, kr 250. Socker blomsterkasser i ulike farger fra Ikea, kr 1per stk.


Skurar blomsterkasse fra Ikea, kr 149. Blomsterkasse i sink fra Clas Ohlson, kr 100. Hvis du skal innrede en stor flate, er det fint med litt mindre planter for å skape volum og et pent inntrykk. Trær og busker som fyller ut både bredden og høyden, skaper en fin ramme til altanen og balkongen. Med stauder, sommerblomster og krydder gir du farge og ekstra liv til beplantningen.


Blomsterkasser til balkong plantasjen

Etter mange forespørsler har vi valgt å imøtekomme ønsket om et ekstra small høybed som får plass på selv små balkonger og takterrasser, til sommerblomster og grønne urter. Balkongkassene fås i flere forskjellige lengder, alle med en høyde på cm. Materialet er galvanisert jern eller råjern, som får en flott rusten overflate.


Hos BAUHAUS har vi et ganske bredt sortiment av espalier og plantekasser som er perfekte til å skape en innbydende hage eller terrasse. Produktene våre er av høy kvalitet og har lave priser, så handler du hos oss, gjør du garantert en god handel. Se også våre produkter til hagen hos ditt lokale BAUHAUS. Og selv en liten balkong kan gi massevis av urter og blomster for å lyse opp bad matlaging og hjem.


Plant boksene kan stå i blomsterkasser eller for seg selv og gir rikelig med muligheter til å utnytte den begrensede plassen. Verandaen, Terrassen eller Balkongen er steder hvor en normalt bruker tid til å hygge seg, slappe av og kose seg med sin familie, venner eller bare for seg selv. Potter og blomsterkasser. Du trenger ikke å ha en stor hage for å få vakre blomster. Alt du trenger er en veranda eller en trapp der du kan plante i krukker.


Har du et gelender, kan du pynte det med en blomsterkasse, og du kan selvsagt feste blomsterkasser under vinduene. Dette gir deg mulighet til å dyrke urter, blomster og til og med. Se hva du kan plante her, og se forslag på hvilken blomsterkasse du kan ha i hagen. Stilren blomsterkasse for bruk på balkong eller annet egnet sted. Til slutt fyller jeg på med jord der det er plass og gir det hele en klunk med vann.


Løkplanter skal jo ikke ha så mye vann, men de kan godt få litt så de får etablert seg på sitt nye sted. Deretter er det bare å sette på kaffen og nyte synet av vårens fargerike krukker og kasser. Plantasjen har alt for livet med planter – fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler.


Gjør det høstfint på balkongen , terrassen og ved inngangen. Med store krukker og blomsterkasser kan du skape en frisk og grønn oase selv. Store og små utendørs blomsterpotter i forskjellige farger og stiler.


Blomsterkasser til balkong plantasjen

Se hele utvalget utepotter på ikea. Med Emperi plantekasser behøver du bare vanne fire til fem ganger per sommer for at dine plantekasser skal få en vakker blomsterprakt! Emperi selvvannende blomsterkasser gir deg de vakreste blomster-arrangementene og en behagelig sommer.


Selvvannende balkongkasser og blomsterkasser til gravstell, fasade, terrasse og balkong. Når hagesesongen er over, kan den demonteres igjen slik at du kan lagre delene tørt og trygt til neste vår. For en drøm av en plantekasse! Den er dekorativ i seg selv, og har en liten hylle til utstyr (eller flere planter) under. Fås kjøpt blant annet her.


Blomsterkasser til balkong plantasjen

Vil du ha det enkelt, er dette opphøyde bedet fra Plantasjen både billig og. Du behandler dine blomsterkasser (impregnerte) med den olje, beis etc som du ønsker skal prege dine kasser når trevirket er tørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg