onsdag 8. november 2017

Hyller skeidar

Designmøbler og interiør i kvalitet som varer. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her. Handle raskt og enkelt på Ellos.


Stort utvalg av hjeminnredning!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Få mest ut av hver kvadratmeter. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere.


Kjente merkevarer til gode priser.

Alltid design i kvalitet. Hyller til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker.


I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass.


Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Med hyller kan du skape en dekorasjon som avspeiler din egen personlighet. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang.


Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Anette reolene er den ultimate praktiske oppbevaringen i et tidsløst design. Hos JYSK har vi alltid et stort utvalg billige bokhyller. Til garasjen eller til typiske oppbevaringsrom som boder i kjeller og loft, har vi robuste stålreoler med 3-hyller beregnet på tung last.


Vår mest robuste modell har en maksvekt per hylleplate på hele 2kg. Reolene er enkle å montere og har flyttbare MDF- hyller slik at du kan tilpasse etter bruk. Smart oppbevaring i stuen er både funksjonell og elegant.

Bli inspirert av oppbevaringsmøblene våre og oppdag gode oppbevaringsløsninger! En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg