tirsdag 21. november 2017

Parafinlamper messing

Parafinlamper messing

Flammespreder Aladdin parafinlampe. Varen er bestilt fra. Gir lys som en glødepærepå ca. Messing , med veke montert. Lampeglasset er rett og smalt. Taklampe Kragerø Aladdin. Prøv FINN levert, fra kr 75. Sørensen, Dietz og Sampanino. Til bruk i båt, hjem, hytte og hage.


Parafinlamper messing

Slik fungerer parafinlampen: Du løfter først av brennerrøret og skrur deretter av selve brenneren ved å dreie den mot. Klassisk og gammel messing parafinlampe som fungerer. Festene for glassskjermen har sett bedre dager og bør loddes.


Familieklenodium med -års fartstid. Thames Aladdin bordlampe messing. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Konisk parafinlampe i etset farget blått glass med messing detaljer.


Pris NOK 24inkl. Classic Aladdin med brunt oljehus og glass-skjerm. NSB togkupe parafinlampe i messing , tot H=39cm, B=31cm fra vegg. Kan brukes både som bordlampe og vegglampe. Hanken har hull til feste på vegg.


Kuppel:1mm, høyde cm. Båtlampe i messing med slingreoppheng og stor varmefanger. Den har bly nede i bunnen av oljehuset, og står derfor ekstra støtt.


Kan løftes ut av veggholderen og settes på bordet. Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon. Vi har et stort utvalg parafin- og oljelamper med lyskilder som baseres på lampeolje med design.


Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Veggoljelampe i lakkert messing som tåler sterk sjøgang. Hyttecomfort har stort utvalg av parafinlamper ! Selges til høystbydende over kr 15per stk. Diverse parafinlamper , fat av tinn og.


Parafinlamper messing

Dette er til nå solgt: ° De to grønne oljelampene. Kontakt oss for mer info om produktene. Her er noen av våre parafin taklamper. Gyro parafinlamper i messing Solgt.


To stk like parafinlamper ,selges sammlet. Rørholder med ' messing -look'. På salg i 3dager : Har to like pene parafinlamper for salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg