mandag 13. november 2017

Espegard bålpanne 60

Espegard bålpanne 60

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Bestill julegavene på nett før 17. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Se alle våre bålpanner.


Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Enten du har en lidenskap for å lage mat på bål eller bare vil nyte.


Birkebeiner Bålpanne leveres komplett med ­grillrist i rustfritt stål, opp­heng for kaffekjele samt oppsamlings­­­kar for fett, aske og glør. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Espegard Overtrekk Bålpanne.


Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt. Gratis frakt) Vis i butikk. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året. Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein. Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden.


Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Bena kan reguleres etter underlaget slik at bålpanna står støtt. Bålpannen er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Pannen kan justeres i høyden etter behov.


Espegard bålpanne 60

Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Bålpanna gir varme på sommerkvel akedag med pølser, lammelår til vennelag, lys i vinternatt, kaffe til hogstkar, popcorn på barnebursdag, stemning i hverdagskaos, kveldsmat under åpen himmel og ikke minst mer tid ute. Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.


En bålpanne med stativ vil garantert gjøre kveldene utendørs enda hyggeligere! Dette blir et koselig samlingspunkt hvor man kan få ekstra varme, lage god mat og holde praten i gang. Pakken består av en solid bålpanne , vaffeljern med hjerter og oppskriftsboken Fridas bålmat.


Gryten er laget av emaljert sort stål og kan enkelt justeres i høyden. Bålpannens ben er justerbare og reguleres i forhold til underlaget. Bålpannen skaper et naturlig samlingspunkt og kan brukes til blant annet matlaging, kaffekoking, popping av popcorn eller bare som et. Deretter 2-ganger per sesong. For rengjøring anbefales.


Anbefales hvis bålpanna står ute hele året. Kan justeres i høyden etter behov og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpannen alltid står støtt. Passer til Bålpanne og Fyrfat 60. Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge.


Leveres i sett av stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg