mandag 27. november 2017

Påskepynt

Nordens største utvalg! Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skolemateriell, kontormateriell, forbruksmateriell og rengjøring.


Påskepynt Hos oss finner du et stort utvalg påskepynt som gir den koselige påskestemningene. Hva med en søt påskehare, eller en krans som du kan henge på døren?

Vi har en rekke påskedekorasjoner i forskjellige materialer og farger. Denne siden ble sist oppdatert 02. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på påskepynt. Hva: Vi lager påskepynt av papiresker vi har brettet selv.


Utstyr: Papirark i forskjellige farger (litt tykkere enn vanlig kopiark til esken), saks, lim, evt maleutstyr, øyne, av plast med bevegelige pupiller, fjær, pomponger. Hvordan: Vi startet med å brette egne esker med hvitt og gult papir, hvordan ser dere på tidligere innlegg HER. Forslag til påskepynt som barna kan lage og andre formingsaktiviteter i forbindelse med vinteren.


Påsken er en fin anledning til å være kreativ og pynte opp.

Liker du også å strikke? Se våre søstersiders oversikter over strikkeoppskrifter på påskepynt og påskepynt du selv kan sy. Så enkelt pynter du til påske med blomster og påskepynt Påsken nærmer seg med stormskritt, og hva er vel koseligere da enn å pynte litt i stuen, enten du er hjemme eller på hytta. Det er ikke så mye som skal til.


Med gule blomster, noen greiner og litt enkel påskepynt så har du skapt den rette påskestemningen. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Kombiner tekstil, puter. Lag påskepynt sammen med barna Ønsker du å være kreativ og lage ting selv? Vi gir deg noen enkle tips til hvordan lage påskepynt med friske blomster, greiner, eggeskall og litt tilbehør. Ta gjerne med barna og lag ting sammen. Så fantastisk mye fin påskepynt - virkelig inspirerende!


Og takk for at du sprer vårt glade vindusvask-budskap :) Mange sliter med vindusvasken og gruer seg og utsetter lenge, før de kommer igang - men det er det jo ingen grunn til, eller hva? Håper det er okay at vi deler blogginnlegget ditt med våre lesere, Emmeline! Slik maler du påskeeggene. Bli inspirert til hva du kan lage på årets påskeverksted Annonsørinnhold i.

Snart er det påske,- her skal det pyntes! I butikkene bugner det av påskepynt , og det finnes både lys, servietter, figurer og ikke minst blomster som kan gjøre påskebordet til en fryd for øyet. Om du vil, kan du farge frokosteggene ved å ha grønn eller rød konditorfarge i vannet når du koker eggene. Det vil trolig få påskegjestene til å trekke på smilebåndet. Ta litt lim på eggeskallet (litt etter litt) og surr garn rundt.


Fest en tråd i en avbrukket binders, fyrstikk el. Oppdag oppskrifter, innredningstips, stilinspirasjon og andre ideer du kan prøve ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg