tirsdag 14. november 2017

Grå voksduk

Grå voksduk

Sjekk ut voksduk grå. Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Se lagerbeholdning i butikk Kampanjen er gyldig til og med: 14. Voksduk SOTSTARR 140cm grå Pr. Legg i kurv Legg i kurv.


Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Den største jobben blir altså å velge hvilket mønster du vil ha på duken din. Inngår i mønsterserie. Duken er pvc-laminert, den er vannavstøtende og kan enkelt tørkes av med fuktig klut. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Grå voksduk

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Ved å bruke dette dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. En kraftig, ikke-vevd kvalitet med overflate av PVC, som gjør den blank, glatt og lett å tørke av med en fuktig klut.


PVC-voksduken er svært slitesterk, og du kan bruke den inne så vel som utenfor – husk alltid å ta den inn igjen etter utendørsbruk. Forskjellen på voksduk og akrylduk Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute. De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten under. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest.


Grå voksduk

Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En voksduk er perfekt hvis du ønsker et mer lettstelt og robust alternativ til en vanlig duk.


Anis voksduk Hvit-rød- grå kr 299. Vi har både ensfargede, trykte og digitaltrykte voksduker,. PVC laminert Vaskes med. Reinsdyr voksduk – metervare. Ragny akrylduk – metervare.


Grå voksduk

Snøkrystall akrylduk – metervare. Trattoria voksduk – metervare. Størrelse: x m. Tekstilvoksduk grå m mørk grå grafisk. DIBS – Payments made easy. Nettbutikken er levert av.


Tøff hvit voksduk med grått print om Marie Antoinette. Grå og multifarget voksduk i metervare. Vinylbelagt glatt overflate. NB: Det er kun mulig å bestille i hele meter i nettbutikken. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet.


Vi har duker på nett til både hverdag og fest i flere ulike design, materialer og farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg