onsdag 15. november 2017

Glassplate til pallebord

Vi har et bredt spekter av løfteutstyr og transportprodukter til din arbeidsplass. Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Finn laveste nettpris her.

Glassplate på toppen medfølger, og div. Hjemmelaget pallebord med glassplate. Pallene er pusset og malt. Står på hjul som gjør det enkelt å flytte.


Skriften på bordet er klistremerker som kan fjernes. Jeg har lenge hatt lyst til og lage pallebord , men har liksom ikke kommet igang. Kjempe koselig dere har ftt det :-) Hadde vrt fint med pallebord , det er.

Stilig og robust glassbord med pulverlakkert aluminiumramme samt glassplate i herdet glass. Spesiallaget glassplate i herdet glass til pallebord. Pent pallebord med 5mm glassplate på toppen.


Bordet er med hjul, så enkelt å flytte når man må støvsuge. Selger ubrukt 6mm Herdet Sikkerhets glassplate. Vel hjemme på gårdsplassen er det bare å finne fram bøtte og kost. Men pallene er så skitne at det må sterkere lut til.


Heldigvis har naboen høyttrykksspyler. Så er vi klare til montering. Og hvis du vil lage et pallebord på ti minutter, har paller, hjul og utstyr klart og starter klokka nå – så går det faktisk an! Røft heltre som kun er beiset, eller kanskje drivve er materialer du kan bruke. Du kan også bruke glass, snirklete bordbein og metall.


Om du er snekker kan du ho snekre eplekasser og beise dem. Jeg har nettopp skrudd sammen slike til å bli en tilfeldig sammensatt hylleseksjon, og ALLE spør hvor de kan få tak i de. Bordplate i glass som passer til pallebord i størrelsen 120.


Du har funnet en glassplate som fanget øyet.

Nå er alt du trenger å gjøre er å lage en base å gjøre det til et møbel som skal bli misunnelse av venner og. Trendy pallebord på verandaen To paller og fire hjul har blitt et rustikt. Har noen bestilt glassplate fra glassmester med nøyaktige mål tilpasset et bord? Hva er deres erfaringer med bord med glassplate ? Er et relativt rimelig bord (ikea), så ikke noe vi forventer at skal vare i 20år. Jeg har planer om å lage meg et pallebord som stuebor men har ikke.


Planen var å sy strikk på laknene, men det tok jeg meg ikke tid til nå (kanskje senere). Store hotellputer og trekk til disse, ble også kjøpt inn hos Spar Kjøp. Det samme ble pynteputer og trekk til disse. Har en glassplate stående til et Ikea-bord som jeg har byttet ut,. Elsker like pallebord , men har desverre ikke plass til et selv.


De jeg vet om som har pallebord har brukt dem ubehandlet eller lagt glassplate over. Håper dette var til hjelp. Glassmester har lang erfaring og stor kunnskap, kan vi alltid garantere et ferdig produkt som gir det beste resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg