onsdag 29. november 2017

Kebe stol

Kebe stol

Finn stoler som passer stilen din og hjemmet ditt. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Kebe stol

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede stoler på nett. KEBE er en teknologisk frontløber, når det gælder formstøbt koldskum. I år har vi skabt enkle og moderne designmøbler ved hjælp af dette unikke og særdeles holdbare materiale.


Kebe stol

Godt håndværk, kreativ nysgerrighed og mod til at udfordre måden at gøre tingene på er drivkraften bag vores succes. Leveres i stoff og hud. Kom innom og se vårt utvalg fra Kebe ! Ryggen kan også legges ned for den ultimate sittekomfort. SOM STANDARD LEVERES STOLEN MED KROM UNDERSTELL, SÅ HVIS DU ØNSKER MATT SATIN STÅL ISTEDET MÅ DU LEGGE MATT SATIN STÅL OGSÅ I HANDLEKURVEN. Stolen leveres i sort eller mørk brun hud.


Kebe ønsker å designe møbler som kan bruker hver dag, derfor er høy kvalitet, godt håndverk og god holdbarhet er stikkord som har fulgt dem hele veien. Kreativ nysgjerrighet og mot til å utfordre er drivkraften. Kebe jobber med flere danske designtalenter og har egne møbelpolstrere som mestrer håndverket til det fulle. Bli kjent med Møbel-Design.


KEBE er primært kendt for deres flotte lænestole der er formstøbt i koldskum i et elegant og moderne design der passer ind i lang de fleste boligindretninger. KEBE er kendt for, at producere stole i god kvalitet med rigtig høj siddekomfort til meget fornuftige. Produkter Stue Stoler Cobra svingstol. DANSKE KEBE Velg i mange flotte stoff og farger. Stolene våre leveres oftest i flere forskjellige varianter, tekstiler og materialer.


Klikk deg inn på bildet for å lese mer om produktet. Kvittering kan fremlegges. Well er en flot lille stol , der både kan bruges til gæstestol på chefens kontor, en lækker konferencestol i mødelokalet eller som loungestolen i recepetionen. Well stolen er i super god kvalitet fra Kebe , hvilket betyder forstøbt koldskum omkring metalskellet, spiralfjedre i sæde og perfekt stofpolstring. Alf stolen er her i Semi-anilin læder men kan også fås i andre lædertyper samt i stof.


Kebe stol

Hvis dette ønskes kontakt os da venligst. Understellet kan fås i sort, krom, antracitgrå og i aluminium. Drejestol med indbygget justerbar nakkestøtte samt indbygget fodskammel.


Der er rigtig mange variations muligheder i alle stolene fra Kebe. Våre lenestoler har en egen personlighet med sine vakre, skulpturelle former, – men har også høy sittekomfort. En investering for livet! Wegner GE 5stol 525.


Fogia Retreat modulsofa. Treku Aura High Sideboard. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg