torsdag 30. november 2017

Himla linduk

Himla - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Over 4kjente merkevarer til gode priser. Den lille, effektive og smidige banken har jobbet målrettet med utviklingen av det heldigitale konseptet.


Linbutikken – kvalitets tekstilprodukter fra Litauen Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin, linduker, løpere, gardiner.

Hovedsakelig laget av lin, men også i andre naturmaterialer som ull, silke og bomull. Miks og match som du vil. Det handler om hvordan din egen personlige stil. Lekker duk i 1 lin.


Duken er stenvasket slik at den blir myk og behagelig. Enkeltstikket kant gir den et røft uttrykk. Sunshine er en tynnvevd og vakker duk i 1 lin.

Duken behøver ikke å strykes og er fin med en litt krøllete effekt. Gir et avslappet uttrykk til hjemmet. De tilbyr et utvalg lintekstiler basert på enkelhet og fokus på farger, nyanser og struktur.


Deres brede utvalg og høye kvalitet gir uendelige muligheter. Noen ganger følger de trender, men langt fra alltid. Du har ingen produkter i handlekurven.


Vaskes (på grader) før bruk og tørkes lett i tørketrummel for å få et mykt og avslappet uttrykk. Trenger ikke strykes. En klassiker til hjemmet, som du tar frem år etter år. Våre linduker, tøyservietter og løpere kommer i mange forskjellige farger. Lin stammer fra fibrene i stilken på linplanten og er derfor organisk.


Vi har også linduker med forskjellige mønster. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Andre lengder på hele. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små.

Finn dine favoritter hos Ellos nå! Velg mellom flere forskjellige størrelser. Hva er vel flottere enn en nydelig linduk ? Denne duken fra den svenske produsenten er i vasket lin.


Lin er et naturlig, slitesterkt og ikke minst eksklusivt materialet. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. E-post eller telefon: Passord: Har du glemt kontoen din? Stort utvalg lettstelte duker til spisebord.


Flere størrelser, farger og mønstre. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Mai er selve festmåneden med konfirmasjoner, bryllup, 17. Dekk bordet i år med norsk design – håndplukket fra Norsk Flid Husfliden. Hos oss finner du bordduk og løpere i alle mulige farger.


Grønn linduk fra Ellos. Dekk opp til julehygge med denne vakre, mørkegrønne duken fra Ellos Home. Siden det ikke er noe utpreget julemønster på den er den anvendelig året rundt. En vinn-vinn situasjon med andre ord.


Finnes i flere farger og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg