torsdag 23. november 2017

Home and cottage gardiner

Home and cottage gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Free Shipping on Orders Over $49. Hotellbestilling på nett. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta.


Som et eksempel kan vi nevne at en ferdig gardin , f. Det inkluderer da tekstilet du har valgt, jobben syerskene har, frakt til og fra, og alt annet man måtte trenge for å få en komplett gardin. Hos oss finner du Norges største utvalg, slik at du kan skape din egen personlige stil – velg etter behov og smak. Stort utvalg av fine gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Selger stk gardiner fra Home and Cottage. Original lengde 240cm. Lagt opp med stryketeip til 230cm. Lett å fjerne om ønskelig. Nypris for 2stk var kr. Fargen på mønsteret er gråblå.


Home and cottage gardiner

Soverommet skal være et lunt og koselig oppholdssted. Christine har bakgrunn som interiørdesigner og reiser mye rundt i verden, møter designere og produsenter og lager nye sengetøyskolleksjoner for oss. That means I had the privilege of working with the 26.


Se vårt utvalg lystette gardiner : klassiske gardiner , rullgardiner og persienner. Med lystette gardiner fra bonprix sover du godt hele året. Dette gir garnet både stabilitet og ekstra styrke.


Home and cottage gardiner

Velg heklenål, pinner og fasthet etter bruksområde og hva du skal lage. Up to off Everything Home! Se hva jeg har fått, tunge speilfløyelsgardiner fra Home and Cottage , norsk design på sitt beste synes jeg:-) Jeg falt slik for denne varme lillafargen da jeg så de i butikken på Alnabru, og en snill kompis av min kjære stakk innom og kjøpe de for meg i lunsjpausen sin,-HAN er snill, han!


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg