torsdag 23. november 2017

Bilder til gutterom

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Finn Bilder Til Gutterom. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

En fin poster til barnerommet, kan virkelig piffe opp! Bilder og plakater til barnerommet finner du på jollyroom. Her på Jollyroom har vi massevis av bilder og posters til barnerommet. Våre plakater til barn har behagelige farger og barnevennlige motiver, som samtidig er høyst stilsikre og egnet til virkelig å gjøre det fint på.


Lenegutten på år skal få seg et nytt rom. Hen er en skikkelig fotballgutt. All fritid brukes til fotball. Alle friminutt og etter skolen kaster han (merk god oppdraglse) inn jakke og sekk, bytter til fotballsko i superfart og rasker med seg sekken med fotball og drikkeflaske i.

Kjøp bilder til barnerom på nett. Innred med plakater til barn Barnebilder er en perfekt måte å skape et koselig og personlig barnerom på, uansett om det er en baby eller et eldre barn. Vi har plakater til barn i alle aldre.


Leter du etter fine bilder til barnerommet kan vi hjelpe deg. Barn setter også pris på vakre bilder , og vi vet at spesielt bilder av dyr er en favoritt blant de små. Er guttene litt eldre er også fly og andre tøffe motiver veldig populært.


Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et soverom. Det skal gjerne være trendy, men først og fremst funksjonelt, praktisk og komfortabelt.


Rommet er et slags friste hvor det tilbringes mye tid til lekser, musikk og venner. Gi et tøft uttrykk i ulike soner. Barn glir gradvis inn i ungdommen, med alle de gleder og utfordringer det innebærer. Det viktigste er å gi dem et rom hvor de føler seg trygge, et sted de trives og har lyst til å være – alene eller med venner.


Når du leter etter barnemøbler og andre gjenstander til barnerommet, bør du tenke på at barna blir større. Har barnet vokst ut av sprinkelsengen og det er på tide med en ordentlig seng, kan en vokseseng som kan følge barnet i mange år, være et smart valg. Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det.


Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder , fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger.

Mulighetene for tenåringen er uendelige. Med noen enkle triks ble det plass til både oppbevaring, skrivebord og seng på gutterommet på fem kvadratmeter. Jeg liker måten bilder og kort er hengt tilsynelatende tilfeldig opp med tape. I dette rommet er det faktisk rom for lek, det er ikke bare et utstillingsrom. Pluss for at det faktisk er plass til barnets leker.


Klikk Bolig og Norske Interiørblogger samarbeider om utveksling av redaksjonelt stoff. INSPIRASJON: GUTTEROM. Takk til alle som har delt inspirerende bilder av kule gutterom ! Jeg skal snart få oppdatert “Inspirasjonbiblioteket” mitt. Enn så lenge deler jeg noen flotte og ikke minst kreative guttrom med dere! Vi kaller det et lekekjøkken, men hva det egentlig er – det er helt opp til fantasien.


Eller noe helt annet. På den ene siden et komplett kjøkken og på den andre siden en tavle til å skrive ut dagens rett eller kveldens dukketeaterforestilling. Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom! Se de fine bildene og se hvor enkelt barnet ditt kan få et nytt og fresht rom med Jotun SENS.


Har fått noen henvendelser på mail om jeg kan vise noen bilder med ideer til gutterom. Siden jeg nå også jobber med et oppdrag til et slikt rom, tenkte jeg å dele litt inspirasjon fra en stil som kunden ønsker. Jeg synes i alle fall det var flere fine detaljer å snappe opp til et. Kanskje noen av dere kan hente noen tips fra dette. Med fine og praktiske barnemøbler, blir barnerommet et helt eget sted til barna.


Barnemøblene er tilpasset høyden til barn, og kommer i alle mulige modeller, former og farger. Her kan de tegne og pusle ved et lite bor eller lese spennende eventyr i en komfortabel lenestol. Tenk så deilig å få alt av klær og sko samlet på ett sted! Et ryddig barnerom gir også mer inspirasjon til lek!


Sørg for at kasser, kurver, knagger og hyller er i barnehøyde, slik at det er lett for de minste å rydde selv. Lego, Barbie eller biler? Sett bilder av innholdet på leketøykassene slik at tingene havner på rett sted.


Hoppekids, Bopita og mange fler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg