onsdag 29. november 2017

Krom folie

Prisene er for en 610mm bredde per meter. Kvantumsrabatt gjelder uansett hvilken farge du velger. Om du bestiller flere meter av en farge, vil vi, hvis mulig, levere.


Folien gir IKKE et perfekt avbildet speilbilde, og kan ikke brukes plasser, der detaljer skal kunne reflekteres tydelig. Standard speilfolien er beregnet til innendørs bruk.

Ved utendørs bruk kan folien ruste i kanten. Utendørs holdbarhet: ca. Da er krom folie ett riktig valg for deg! Det blir umulig å ikke bli synlig i mengden og du får ofte se folk med smil. Vi kan tilby deg alt fra vanlig sølv krom til sort krom.


Vi kan også lage sportsstriper i forskjellig varinter, lage aerografikk, printe bilder, tekst osv. Vi arbeider hurtig og ingen utfordring er for liten eller for stor.

Kom gjerne med tips til noen på Romerike eller i Oslo nord som er dyktige, eventuelt er den noe her inne som driver med det? Er en helt ny Skoda Octvia det er snakk om, kromlister rundt vindu og kromlist på grillen. Og er bare RS utgaven som er mulig å få med sortoptikk dessverre. Støpt folie til alle de hverdagslige oppgavene i 1farger. Databla HMS og online fargekart.


Noen folierer sin bil fordi de ønsker annen farge eller design, andre folierer fordi de vil beskytte bilen sin med folie for å bevare den. Folie på leasingbil er meget populært fordi mange har brent seg kraftig på høye reparasjonsregninger på småskader og riper fra bilforhandlere etter tilbakelevering av leasingbil. Antall play_arrow play_arrow.


Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke.


Folien er mykere enn krom , så det vil ikke lage riper i overflaten. Tørk av stykket med en ren, fuktig klut når du er ferdig, så tørr. Tørk av krom med et papirhåndkle, deretter bruke en krom polish som anvist på flasken.


Folien giver IKKE et perfekt afbildet spejlbillede, og kan ikke anvendes steder, hvor detaljer skal kunne gengives tydeligt.

Ved udendørs brug kan folien ruste i kanten. Udendørs holdbarhed: ca. Skære folie - Krom - 63cm. Oracal 3Krom folie er m etalliseret polyesterfolie som er mest velegnet til montering på plane flader. Nå følger mange etter.


Familiebiler, småbiler, gamle og nye, pakkes inn i folie med alle regnbuens farger. Det er faktisk flere hundre å velge mellom – fra rosa, matt sølv og hvit til blå krom (!). Du kan sågar gjøre det selv, men det krever teknikk, kunnskap og riktig utstyr for at det skal bli pent. Folien blir rett og slett skåret ut og montert på bilens ulike karosseri deler.


Bilen ser helt annerledes ut ved første blikk, men ikke hvis du ser nærmere etter. Holdbarheten og levetiden til folien kan også være begrenset i denne prisklassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg