mandag 20. november 2017

Grå skifer

En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Oppleves som klassisk grå. Fargen kan oppleves ulikt.


Grå skifer

Rimelig alternativ til forblending av fasader. Flotte, tidløse farger. Steinsentralen Naturstein FK Skifer , Mørk Grå 30x60. Vår skifer leveres i tykkelse ca mm.


Vi anbefaler å ikke legge tynnere skifer enn ca mm, da vi har sett eksempler på at tynn (mm) skifer kan få brekkasje under store snøbelastninger. Vi lagerfører firkant skifer i X og X i fargene Grå , Mørk og Rust. Alle steder der krav til fuktbestandige plater og renhold er fremtredene. Platene er profilert med not og fjør for skjult spikring. Veggplatene har not og fjør på to kanter.


Orkla-Sørbøen er en norskprodusert plate, hvor det kun blir benyttet norske råvarer. Denne prosessen bringer fram strukturen i skiferen samtidig som det gir den en jevn, sklisikker overflate. Et skiferprodukt som skiller seg ut. Grå med innslag av glimmer, sjatteringer og jordfarge.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Skifer er en bergart bestående av lag med san leire og grus som er presset sammen under trykk, som har gitt den karakteristiske sterke lagdeling. Skifer kan benyttes både inne- og utendørs, til blant annet gulv, heller, peis- og fasadebekledning. De passer spesielt godt inn i et moderne interiørdesign.


Grå skifer

Lundbergs folierte lister har et av markedets mest slitesterke folier. Overgangslistene finnes i fargene sølv, gull, bronse og sortlakkert. De folierte aluminiumslistene leveres i mørk grå skifer , lys grå eik, grå eik, hvit eik og eik. Listene fåes også i rustfritt stål.


Brasiliansk skifer grå. Silver Grey Natur 30xSkifer er en naturlig skifer i formatet 30x60. Overflaten er ujevn med variert fargestruktur i grå toner. For å motvirke vannopptak og misfarging av skiferen anbefaler vi å impregnere flisene.


Grå skifer

Store format ser en ofte i kystområder på naust og uthus og i nærheten av gode skiferbrudd. Stor stakskifer er vanskelig å bryte. Små format kan være et tegn på skifer med mindre bruddstyrke, men formatene har også vært gjenstand for forskjellig mote i ulike tidsperioder.


Grå skifer med svake nyanser inbs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg