torsdag 9. november 2017

Farge og interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Distriktets største maling- og interiørforretning. Vår kunnskap gir deg trygghet! Tonen er blågrønn med et grålig skjær over seg. Uttrykket blir svalt, pustende og avslappende.


En farge som er god å omgi seg med når man skal roe seg ned og finne hvilepulsen. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.

Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem. Se vårt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere og sett sammen din egen stil.


Da har gulvet en farge , veggene en farge , de andre kan gjerne være nyanser av samme farge , for eksempel at du har tre-fire grønnfarger eller blåfarger, møblene har en farge - og du har treverk som kommer inn med en farge , og du kan ha forskjellige farger på putene. Det viktigste er å kjenne på hva det er du liker selv, sier hun. Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige. En annen farge som Henningsen trekker frem i det nye fargekartet er klassisk grønn. Det er en farge som vi ikke kommer utenom når vi snakker om grønt.


Den oppleves kanskje ikke som så veldig ny og overrasker ikke, men føles trygg og go mener hun. Vi elsker farger og har en glødende pasjon for faget vårt! Vi tilbyr spesialkompetanse innen farger, fargevalg, spesialblandinger, tekstil, tapeter, fliser.


Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Malingen kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss, betong, panel og lister. Stor ovn med perfekte proposjoner! Kan fylles med magasineringsstein!


Stilen er en blanding av nye og gamle ting.

Vi har tatt vare på det vi elsker og som betyr noe for oss og blandet det med nye møbler. Vi er veldig glad i messingtoppen fra Røros Hetta, den er som er som et smykke på kjøkkenet. Det samme er vasken fra Tapwell, som også er i messing.


IFI-Informasjonskontoret for farge og interiør IFI er en privat non-profitt organisasjon som er bransjeambassadør, inspirator og pådriver for igangsetting av nye store og små oppussings-, og nybyggsprosjekter i Norge. Virksomhetens aktiviteter strekker seg fra forbrukerinformasjon til bransjearrangementer. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Slipp naturen inn med dekor i naturlige materialer som keramikk, lin og tre for et personlig preg. Billy Baldwin, en av de gamle amerikanske mesterne innenfor interiør , med en utrolig raffinert tilnærming til farge. Her ser vi et uvanlig minimalistisk interiør til å være han. Casa Tabarelli, Carlo Scarpa.


Gult i taket er ikke dumt. Interiør av Billy Baldwin Decorates. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk!


Også den internasjonale fargespesialisten Nordsjö kårer en toneangivende farge hvert år. Fargepaletten kombinerer myke nyanser av grå-rosa, blått og myk kakao, men kan også dras mot mer djerve nyanser som lilla. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg