torsdag 16. november 2017

Lavalampe pære

Lavalampe pære

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. På Lysman vi har et stort utvalg av lyspærer! Stilig, effektfull lampe med myk, flytende voksmasse. Reflektorpæren varmer og lyser opp kolben.


Lavalampen drives via den medfølgende transformatoren. Pære GY3 maks W (medfølger). Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


EPære til lavalamper. Glødepære til lavalamper med lille (E14) fatning. Faktisk er det ikke muligt at få glødepærer længere, men lige netop denne pære til lavalampe er at finde, da den har et dekorativt formål - og fordi en sådan lampe ikke vil kunne bruge andet end glødepærer. Mathmos lavalamper pære og lamper pærer. Astro- lavalampe - pære.


Når du køber mere end én. Se også vores klassiske lavalampe her. Skal du have lidt ekstra kulør på hjemmet, så er en lavalampe i det hele taget en godt bud på at gøre det nemt. I vår lavalampe bruker vi vanlig watts lyspære (det står merket at det det vi skal bruke). Den begynner vel og bli noen år også.


Jeg fikk den i julegave for 5-år siden. Frøkna bruker den som nattlampe. Hvorfor skal lavalamper være mer brannfarlig enn andre lamper? Pæra er jo inni kolben. Denne type pære er faktisk den eneste lyskilde, som fungerer til lavalamper.


LED pærer bliver nemlig slet ikke varme nok til at aktivere effekten af lava´en - og så forsvinder idéen med en lavalampe jo helt. Til symaskinen og læselampen findes der allerede gode strømbesparende alternativer i LED. Her har vi samlet alle spesialpærene våre. Det er blant annet reservepærer til lysestaker og juletrebelysning, stekeovn- og symaskinpærer og pærer til ulike lykter. Ta en kikk her hvis du leter etter noe spesielt.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! The document has moved here. LED Magma lavalampe , en nydelig bordlampe som skaper en spesiell, varm og intim atmosfære, en mild strøm av lava strømmer innvendig.


Lavalampe pære

Ekstra lyspærer til de litt eldre lavalampene våre. Disse til å skru inn. Sett futt og farge på huset med en super fin lavalampe med farget lava. Klik for yderligere oplysninger og for at købe.


Det unike med flere av de lavalamper vi har i vårt sortiment, er at det er lamper til både barn og voksne. Det er egentlig litt utrolig hva en lavalampe kan gjøre med boligen, den skaper hygge og stemning samtidig som den er fasinerende å se på. Finn lamper til soverommet, belysning til stuen, integrerte lys på kjøkkenet og andre rom på. Kan jeg købe ny pære til lavalampe ? Desværre ikke nej, er din lavalampe gået i stykker skal du købe en ny.


Hvad er lava i en lavalampe ? Lavaen i vores lavalamper er voks som bliver flydende når det opvarmes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg