torsdag 2. november 2017

Sminkebord med speil

Få en god start på dagen med et stilig sminkebor der alt er lett tilgjengelig. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Fiks stilen foran ett av våre vakre speil.


Rask og enkel handel hos Ellos!

Du trenger ikke bekymre deg for flekker, siden det slitesterke glasset i bordplata er enkelt å tørke rent. Har du lyst på ditt eget stylingområde med alt du trenger innen rekkevidde? Det kan du få med et sminkebord.


Ha alt av nødvendig utstyr i skuffene, eller i festlige bokser på bordplata. Gå for et sminkebord med integrert speil eller kjøp et speil i tillegg, så er du klar for å beundre deg selv litt før du piler ut døra. Smink deg som en pro med ‘Mea sminkebord.


Med dette i hus vil du føle at du prepper deg til showbiz-livet hver eneste dag. Et enkelt sminkebord som lar deg organisere det du trenger i en todelt skuff, og et stort speil med moderne lys.

Oppnå en jevn makeup med flott belysning, og ta verden med storm! Vi har funnet et perfekt sminkebord som rommer det meste, og som i tillegg kommer med speil. Modellen har en hjørneenhet som inkluderer tre speil og fulle LED-lys. Det er også to hyller som du kan fylle med enten parfyme eller kremer etter eget ønske.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Pent brukt sminke bord med speil og lys, fra IKEA. Ikke det speilet som vist på bilde. Det har ingen ramme, fasettslipt.


Det er to pærer som har gått, som evt du kan kjøpe på ikea. LED-pære Eglobeformet) Kan kjøpe lys, speil eller sminkebord seperat. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Vakkert, og kjekt sminkebord. Sminkebord -70 lys- 600kr, speil 80kr. Ser pent ut på soverommet eller hvor man ønsker sette det.


Eneste problemet med dette produktet, er at materialet sprakk når jeg monterte enkelte av skuffene.

Skruene er kanskje litt tykke for det materialet? Ikke mye, men nok til at jeg valgte å lime med trelim under montering. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange forskjellige speil til god pris.


Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Tips en venn 7kr Antall. Skriv din egen omtale. Spare i ny ønskeliste. Designet med mål om å gi kvinner noe ekstra elegant på sminkebordet, er dette sminkespeilet i stål og glass en fryd for øyet.


Med et rammeløst design, vendbart speil og en fot med beholder, beriker denne stilrene og elegante eiendelen ethvert sminkebord og sminkestund for kvinner i alle aldre. Når du skal sette sammen den perfekte løsningen med seng, speil , skap, kommode eller sminkebord , så kan du gjøre dette ved å finne frem PCen og sette deg godt til rette i godstolen. Vi har et stort utvalg av luksuriøse og unike møbler å velge mellom, og du vil raskt finne produkter du ønsker å ha på soverommet ditt. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.


Nydelig sminkebord i flere rosatoner. Passer perfekt til barnerommet! Laget i malt treverk. Hvordan lage skrive- og sminkebord.


Med den batteridrevne skrumaskinen PSR 1LI-fra Bosch kan du forbore hullene pent og nøyaktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg