tirsdag 20. oktober 2015

Antikvitetshandlere oslo

Reserver ditt Hotell i Oslo online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Butikken består av tusenvis av forskjellige varer fra forskjellige tidsepoker i både store og små gjenstander. MVA Ã…pningstider Tirsdag, onsdag og torsdag Ã¥pent - Lørdag kl - Mandag og fredag Ã¥pent etter avtale. Vi kommer ikke til Ã¥ fylle opp din innboks.


Tordenskiolds gate Oslo. Lørdag - søndag kl 11. Oslo har mange butikker med antikviteter, brukt og vintage. Det er miljøvennlig å handle brukt, og du kan få noe ikke alle andre har! De åpner nå dørene i Kristian Augusts gate på Tullinløkka.


Når du kjøper brukt har du muligheten til å komme over virkelige skatter for en billig penge. Og du får ting folk flest ikke har maken til. Området ligger i en rolig del av det sentrale Oslo ved Nationaltheatret stasjon, en kort spasertur fra Aker Brygge og Karl Johans gate. Shopping og tjenester Den bilfrie handlegaten i Vikaterrassen har et håndplukket forretningstilbud med tjenester og butikker som ikke finnes overalt i Oslo.


Kjøp og salg av byantikviteter og antikviteter. Vi driver også med interiør. Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring. Liten administrasjon = god pris.


Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Produkter til restaurering og vedlikehold av gamle bygninger og antikviteter. Antikkvarehuset Sannergata 3. Blomqvist Kunsthandel AS - Kunstauksjoner i Oslo.


Christiania Auksjonsforretning - 5-auksjoner i året, full auksjonskatalog med bilder av alle gjenstander på nettsiden. Dukkehjem Museum - Dukke-, leketøymuseum og butikksalg. Eek Auksjonsforretning - Norges viktigste auksjonshus på bondeantikviteter og norsk porselen. Vi har våre butikker i Langgaten (inngang fra Flintergata) og i Langgaten 22. Husk å besøke oss på facebook for oppdateringer, kommende visninger og auksjoner.


I tillegg til eget auksjonshus i. Dronningens gate Oslo. Takk for gode r ser at det var det eneste. Velkommen til Stavanger antikvariat. Søk enkelt i vår nettbutikk etter bøker. Vi har et stort utvalg titler tilgjengelig for bestilling på internett.


Stjålne antikviteter dukker ofte opp igjen i brukt og antikbutikker. Nylig ble fem brukt- og antikvitetshandlere siktet for heleri i Oslo. Du kan altså risikere å gå inn i en slik forretning å kjøpe tjuegods. Selv antikvitetshandlere som ønsker å være seriøse kan komme til å ende opp med tjuegods.


Våre års erfaring innen flytting og transport, og at vi samarbeider med antikvitetshandlere , garanterer deg en profesjonell og respektfull behandling. Noen ønsker hjelp med taksten og eventuelt salg. Hvordan bestemmer naturligvis du.


Tilveksten gjenspeiler nordmenns engasjementer utenfor Europa som oppdagelsesreisende, profesjonelle samlere, diplomater, sjø- og handelsfolk og misjonærer. En god del av tilveksten skjedde også gjennom dubletthandel med europeiske etnografiske samlinger og gjennom innkjøp hos antikvitetshandlere og på auksjoner. Her er et utvalg av hva du kan finne i butikken. Noen av disse gjenstandene kan være solgt.


Grorud President Harbitzgt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg