mandag 12. oktober 2015

Durance produkter

Sjekk ut durance produkter. Finn de beste prisene på nettet. Durance er et fransk merke fra Provence som lager produkter med de mest delikate og dyrebare dufter som naturen kan by på. Durance har produkter med en meget høy kvalitet, de bruker de fineste råvarene og en blir garantert fornøyd.


Durance har basert husproduktene sine på gamle tradisjonelle oppskrifter og dufter fra Provence. Duftene er laget av dere egen parfymemaker i Grass, Provence.

I husserien finnes husvask og oppvask. Husvask og Oppvask er basert på en base av naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Durance forhandler og vi har et stort udvalg af produkterne, som er mindst naturlige, fri for parabener, phenoxyethanol, sodium laureth sulfate, samt propylene glycol.


Derudover er Durance produkter i høj. For Durance er naturen den fremste inspirasjonskilden. Denne region Provence har en lang tradisjon av å tilpasse naturlige ingredienser, og bevare miljøet.


Dette utgjør grunnen for Durance filosofi og tankemåte.

Våre produkter er fremst inspirerte av rikt duftende og fargesprakende provensalske landsbygder. Durance holder til i hjertet av Provence, i landsbyen Grignan, omgitt av gamle trøffelmarker, blant eiketrær og blomstrende lavendel. Denne regionen i Provence har en lang tradisjon med å bruke naturens råvarer, og å ta vare på miljøet.


Dette danner grunnlaget for Durance sin filosofi og tankesett. Durance Duftlys med luften Cashmere Wood som er en run. Viser til (av produkter ) Org. Merket ønsker å skape følelser som glede og velvære med sine fantastiske dufter og lekre produkter. Norge var det aller første eksport-landet til Durance for mer enn år siden (før dette fantes bare produktene deres i Frankrike).


Nå kan du få tak i Durance produkter over hele verden, og i Norge finner du dem i en rekke interiørbutikker og livsstilsbutikker spredt over hele landet. Sprer en mild duft i rommet ved hjelp av bambuspinner. Sett så mange bambuspinner som du ønsker ned i flasken slik at disse trekker til seg oljen. Deilig husvask tilsatt eteriske oljer.


Duftlysene fra Durance er håndlaget og gir en nydelig aroma som er blandet sammen av duftmakerne i Grasse. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett og basttau. Håndlagde duftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. Jeg tenkte at jeg skulle shoppe litt durance produkter på nett. Vi kan montere alle produkter som du kjøper hos oss.


For ”Ferdig montert”-pris, ta kontakt en bademiljøbutikk eller huk av for informasjon om pris på Ferdig montert i handlekurven.

Kjøp Durance og andre flotte produkter direkte fra Norges beste motebutikker på Miinto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg