mandag 12. oktober 2015

Skeidar nattbord

Kjøp nattbord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Shopping når den er som best! Moderne designprodukter i høy kvalitet.

Nordisk design og kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Fortsetter du å bruke nettstedet aksepterer du dette. Julehuset Skeidar Se mer. Sengebord og vegghengte nattbord.


Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom. Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom.

Velg et nattbord som passer din stil. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Nedenfor finner du små og store nattbord i ulike farger og design. Velg mellom nattbord med smart lagringsplass, som hyller og skuffer, og stilige vegghengte nattbord. Våre nattbord kommer i en rekke farger som hvit, eik og svart, slik at du garantert finner nattbordet som passer inn i ditt soverom.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider. Skap stilen: Marble mania. Vi har varehus over hele Norge.


Sett sammen et herlig soveromsinteriør ved hjelp av gråtoner. Dekorer med marmor og gull. Nattbord finnes i mange forskjellige stiler og med ulike funksjoner. Her er noen ulike varianter som kan dekke de fleste ønsker og behov: FUTURISTISK: Ønsker du et litt annerledes nattbord med interessante detaljer, kan dette være noe for deg.


Svane metro nattbord fra Skeidar. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.

Et nattbord gir en bedre romfølelse og bidrar til et helhetlig uttrykk på soverommet, enten det er et nattbord som matcher sengen, eller det bryter i farge og materialer. Nattbord kommer i flere ulike varianter, alt fra en enkel hylle til mindre kommoder, og det er egentlig bare fantasien som setter grenser når det kommer til hva man kan bruke som nattbord. Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter. Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord.


Smal benk som nattbord. Har du plass til å dra senga litt ut fra veggen, kan du også velge å plassere en smal benk i naturmateriale mellom senga og veggen. Plutselig har du plass til masse bøker og planter bak, eller ved sien av sengen din - på et veldig fint nattbord.


Bli medlem i Bo:klubben! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en. Slik kan du skape et helhetlig og ryddig inntrykk av både store og små soverom. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg