tirsdag 6. oktober 2015

Interiør grunerløkka

Interiør grunerløkka

Jeg påtar meg innredning av Boliger, Feriehus, Offentlige prosjekter og nybyggprosjekter. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Få siste nytt fra oss.


Interiør grunerløkka

Legg igjen din epost adresse, og du vil alltid være oppdatert på våre nyheter og kampanjer. Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning. Takk for utrolig god hjelp og service!


Inspirasjonen bak interiør har vært at man kan ta en ferie fra hverdagen når man er på besøk hos oss. Det håper jeg virkelig du kan kjenne på når du sitter og nyter din ferskpressa kaffe fra Tim Wendelboe eller med iskald glass cola. Folka som jobber her er helt utenom det vanlige om jeg får være så beskjeden.


Interiør grunerløkka

Se vår guide til Grünerløkka og Torshov. Kart og arrangementskalender. En knapp minutters biltur fra Oslo tar deg ut til denne gigantiske interiør - og livsstilsbutikken. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør , til nye lysekroner samt mange andre godbiter.


Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler: Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Bogstadveien Magasinet er et anerkjent kvalitetsmagasin med lang levetid og har både lokale, nasjonale og internasjonale artikler om mote, livsstil, interiør , kultur, reise og trender, i tillegg til ulike portretter. Grunerløkka har ennå et godt utvalg av butikker og på denne siden finner du hva området har å tilby av forskjellige typer butikker. Det er også en egen side på nettstedet som tar for seg mye av det som skal skje på Grünerløkka.


Interiør grunerløkka

Annet stoff om Grünerløkka sidene er oversikt over noen faste scener og hva som skjer på Grünerløkka. Eier Agnes Marie Bjørge Gulbrandsen, som selv er frisør og make up-artist, startet opp med kun fire ansatte. Livlige gater med spisesteder og shopping, med Akerselva like ved. I dag er det dedikerte frisører på Løkka.


Blant grønne planter, spennende interiør og haugevis av motemagasiner ønsker Gevir å gi deg en unik opplevelse i et vakkert og inspirerende miljø. Bjørn Are sin leilighet har. TOWNHOUSE Interiør - møbelbutikken som gir deg valgfrihet.


Vi tilbyr deg et konsept som lar hver enkelt kunde bestemme hvordan drømmemøblene skal se ut. Du kan designe din egen sofa ved å velge blant alle våre møbelstoffer. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Kjente merkevarer til gode priser. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening!


Mitt lille hjem er butikken med sjel, stemning og inspirasjon. Vi elsker farger og har en glødende pasjon for faget vårt! Vi tilbyr spesialkompetanse innen farger, fargevalg, spesialblandinger, tekstil, tapeter, fliser. Klær, smykker, sko, interiør , møbler og innredning på nett. Hos Bolina finner du designermøbler, interiør , hyller, speil fra anerkjente merker og designere.


Kjøp det nyeste innen interiør og klær fra Isabel Marant, Tine K home, House Doctor. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg