fredag 23. oktober 2015

Godmorgon høyskap

Skapene fås i ulike stiler, så du garantert finner et som passer inn hos deg. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!

Les om vilkårene i garantiheftet. Du kan flytte hyllene og justere avstanden etter dine behov. De flyttbare hylleplatene er ekstra varme- og støtbestandige og tåler høy belastning, siden de er laget av herdet glass. Håndtak og hengsler er inkludert. Vitrinedøra holder tingene dine støvfrie, men likevel synlige.


Du kan montere døren med åpning fra høyre eller venstre. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Ikea høyskap godmorgon 40x32.


Når jeg går inn på baderomsplanleggeren, ser jeg at jeg kan velge et høyskap i bjørk - men ingen andre farger.

Men når jeg ser under baderom, finnes det ingen høyskap i Godmorgon serien. Kun de smale veggskapene. Har nettopp satt opp 140cm Godmorgon med skuffer og to høyskap i høyglans hvit. Vi er kjempefornøyd med kvaliteten. La inn ekstra spikerslag for hele greia og unngikk dermed føttene som helt sikkert samler mye støv og hindrer renholdet.


Om en skal trekke inn noe så kunne skuffene vært dypere? Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Sammenlign pris med oss!


Hyller kan installeres i henhold til lagringsbehov. GODMORGON høyskapsskap (0049). Gratis års garanti. Les mer om garantibetingelsene i garantibrosjriften. Flyttbare hyller av herdet glass - varm og støtsikker, tåler stor belastning.


Døren kan henges til høyre eller venstre. For mer informasjon om garanti - garantiheftet. Selger nye baderomsmøbler fra IKEA. Ubrukt i originalemballasje.

Størrelse100x49xcm. ODENSVIK Servant kum. Ingen skader, men brukt og trenger en vask. IKEA Godmorgon høyskap med speildør gis bort mot henting.


I tillegg kan man kjøpe et ekstra høyskap uten at det koster 0. Har hatt innredningen i snart et år og er virkelig imponert over hvor god kvaliteten er. Innredningen virker mer eksklusiv enn kjøpt på Ikea. Vi har ikke kjøpt vasken der da, vi har en fra Ifö.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg