fredag 9. oktober 2015

Skipeg

Skipeg

Regn og snø kan komme. Gjør deg klar for nye eventyr - ta en titt! Topp utendørsvarer av de beste merkene- for fotturer, fjellklatring, klatring, løping etc.


Skipeg

Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Stort utvalg og rask levering. Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Skipeg for langrennsski. Utrolig rask og enkel montering. Følg denne linken for.


Plasser SkiPeg ’en mot veggen 2. Sett en ski på gulvet og tre denne inn i SkiPeg ’en 3. Juster høyden på SkiPeg ’en. Denne skal stå mellom binding og tupp 4. Skru peg’en på plass med to skruer 5. Sett stavene på plass i holderne NB! Skiene må stå på gulvet når du starter med monteringen av peg’en. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Skipeg

Skioppheng for langrennski, henges rett på vegg og klar til bruk :) Genial og enkel løsning for å henge opp ski og staver. En skipeg holder et par langrennsk ski og staver. Skrues på vegg og klart til bruk. En perfekt og genial løsning for å holde orden i skigarderoben. Rydd opp i ski og stavrotet!


Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og. Skijack er en norskutviklet kombinert ski- og stavopphenger med plass for opptil par racingski eller par slalomski med tilhørende staver. I over år har Swix jobbet for å skape de aller beste produktene. Alt for at du skal mestre naturen, og at du skal se bra ut når du gjør det.


Skistativ i høy kvalitet produsert i Norge. Stativene er unike, med solide løsninger som passer alle typer ski på samme stativ. Mira Racks er et norsk selskap som. Få orden i skistallen.


Den nye norske og geniale oppfinnelsen. Monteringen tar minutter og siker deg orden i skisakene. Bestill skipeg med din firmalogo. Priser: 1stk med logo, farge: kr. Hos XXL har vi et stort utvalg av skiutstyr til lave priser.


Langrennsbriller, feller til ski, lykter, m. Autoload har samlet de beste produktene av takstativer, takbokser, sykkelholdere, skiholdere, kano- og kajakk holder samt mye mer fra blant annet Whispbar, Thule. Krokene gir deg kontroll på tingene dine i garasjen, på hus- eller garasjevegg, på hytta eller i kjelleren. Et must i garasjen, boden, kjelleren eller på hytta! Kjøp sportsutstyr på nett eller i butikk hos INTERSPORT!


Din råeste sportsbutikk på nett! Det du skal ha er noen par skipeg ! Fås til både langrennski og alpinski: Skjult lenke - logg inn for å se den. Den støtter opp og holder passe på plass, plass til staver i midten.


Skipeg

Den holder ikke skiene oppe fra gulvet selv, så enten står de på gulvet inntil veggen eller så må man ordne noe selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg