fredag 30. oktober 2015

Bildekor

Bildekor

Pynt opp Bryllupsbilen med Flotte Blomster, Sløyfer, Blikkbokser, Skilt og mer! Nordens største utvalg! Søk etter bildekor på den nye KensaQ.


Bildekor

Vi produserer bildekor av alle slag, også på lastebil og buss. FolieXperten leverer alt av bilfoliering, fra små dekor og logoelementer til helfoliering av bil. Vi sørger for effektiv firmaprofilering, og hjelper privatkunder som ønsker det lille ekstra.


Vi kan levere det meste innen profilering av bil, enten du ønsker bildekor med kun tekst eller logo. Vi hjelper deg med design, gode råd og montering av bildekor , alt til en. Det finnes også bildekor i refleksfolie, som gjør bil og logo synlig i mørket. Digitaltrykk sørger for at du får mye igjen for din annonsering. Logo, nettadresse, telefonnummer og produktinformasjon får en unik og rimelig eksponering gjennom bildekor og bilreklame.


Bildekor

Vi på Sts hjelper deg å finne din bil dekor til riktig pris. Vi tar ikke ekstra betalt for enkel design av bildekor. Bilen er din rullende reklameplass timer i døgnet. Skap oppmerksomhet, og vær uniformert. Helfoliering eller kun folieskåret dekor.


Totalleverandør innen profilering. Hele prosessen fra logodesign til et profesjonelt utrykk på bil eller fasade. Gjelder bilreklame og skilt.


Vi er del av en liten og eksklusiv gruppe 3M-sertifiserte bilwrappere her i landet, men vi gjør også tradisjonell bildekor med dekaler og folie. Ta en titt på nettsida vår for inspirasjon – har du en sprø profileringsidé så utfordrer vi deg til å teste den på oss! Vi fører permanent eller kampanjefolie for alt fra enkle dekormerker til helfoliering av biler. Vi har også løsninger for enkelt budskapsbytte på biler og lastebiler.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Dekorering av personbiler, varebiler og lastebiler gir din bedrift en unik mulighet til å synes i trafikkbildet dere jobber i. Bildekor gir deg god reklame hvor enn du ferdes. God design og utførelse av bildekor er viktig for at din bedrift sender ut de riktige signalene i trafikken. Morsomt klistremerke til bil med motivet av en frosk med solbriller. Du kan velge mellom delfoliering, helfoliering med mange fargealternativer, eller bare logo og tekst.


Bruk din gratis reklameplass, vi hjelper deg med utformingen. Vestlandets største leverandør av skilt og dekor. Du har sikkert sittet i kø og studert all dekoren som glir forbi deg.


Med refleksfolie blir din bildekor også synlig i mørket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg