onsdag 14. oktober 2015

Frontex plate

Gamle og gjennomprøvde materialer tvers igjennom. Fasadeplaten fungerer uten å bli påvirket av verken frost, varme, fukt eller sopp. Frontex er sterk, stiv og brannsikker. Den er sterk, stiv og ubrennbar.


Forsiden Grunnmur og isolasjon Grunnmursplater Fasade og grunnmursplater GUMMILISTER TIL FRONTEX PLATE SORT 1GUMMILISTER TIL FRONTEX PLATE SORT 1Cembrit as. Vi har sett på det samme og fått anbefalt å bruke murer og et systempussystem utenpå frontex platene.

Jeg tror dette blir unødvendig dyrt. Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet. Markedets beste fasadeplate og et fasadesystem som gir kunden en sterk og. Kan stå ubehandlet eller males med diffusjonsåpen mur og betongmaling av akryl. Cembrit Zenit er en gjennomfarget plate med fargepigmentert overflate.


Cembrit Metro er en grå plate med en heldekkende maling som skjuler den opprinnelige overflaten. STENI Colour fasadeplater med en glatt overflate, i tre glanser. Du kan velge blant standardfarger eller din helt egen.

Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff. Dette gjelder også gjennomfargede plater.


Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Ubehandlede plater vil gjennom tid påvirkes av vær og vind. Dette er en naturlig egenskap for sementbaserte produkter.


Hos MAXBO finner du sementbaserte plater som er robust, vann- og fuktbestandig. Kjøp byggevarer på nett eller i butikk. Dette har imidlertid ingen betydning for platenes funksjonelle egenskaper. Over tid vil fargen påvirkes av sollys og det øvrige miljø.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Våre vedlikeholdsfrie og brannsikre fasadeplater består av aluminium med en kjerne av polyetylen – et lett, sterkt og fleksibelt fasademateriale. Ved å isolere utvendig, vil muren holde seg både varm og tørr. AQUAPANEL Indoor er en bøybar og vann- og fuktbestandig plate , til bruk i både tørre og våte innendørsrom.


Platen er bygget opp med portlandsement og har en glassfiberduk som armering rundt. Steni frontex cemberit Fiber sementbasert plate skrå kuttet i enden.

Cembrit is a distributor and manufacturer of fibre cement products in Europe and offers a range of fibre cement based products for roofing and cladding. Cembrit offers fibre cement and natural roof slate, fibre cement corrugated sheet for agricultural buildings and flat boards for vertical cladding. Takker for tilbakemelding, vi fant også ut dette og ba dem sjekke om de var kompatible, noe de var. Dermed har vi hvite mellomrom.


Da blir det litt mindre markant. Kan ta noen bilder av utførelsen om noen er interresert. Vi tilbyr fasadeplater, bølgeplater, stålplater, aluminiumsplater og interiørplater til fasade, tak, himling m. Vi leverer fasadeplater fra Alucobond.


Alunor Metall tilbyr fasadeplater, interiørplater og halvfabrikata av aluminium, messing og kobber. Vi fører produkter fra erfarne og solide aktører. Blant våre solide byggplater finner du kryssfinér med fals.


Det at en plate er kryssfinért betyr at den er varmebehandlet og presset under høyt trykk. Materialene er tynne treblader som er limt sammen og lagt i kryss. Det vanligste bruksområdet for dette materialet er i vanlige regelvegger bak gipsplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg