onsdag 21. oktober 2015

Skohyller jysk

Skohyller jysk

Hold gangen ryddig med praktiske og stilige skohyller og skoskap i forskjellige størrelser og design. JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet.


Skohyller jysk

VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr.


Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK. Solide, praktiske og pene skohyller gjør det lettere å holde orden i entréen, resepsjonen og garderoben. Se våre gode priser og bestill enkelt online! Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Skohyller jysk

Med ett skoskåp får du praktisk skoförvaring som hjälper dig att hålla ordning och reda bland dina skor. Men vill du hellre ha skorna lättillgängliga och nära tillhands så kan en traditionell skohylla vara rätt val för dig. Vi erbjuder ett stort sortiment av förvaring till skor både på JYSK. Få orden i jeres sko med et smart skoskab, en skohylde eller skoreol - I finder let en model der passer ind i jeres entré eller bryggers.


Du kan nemt udvide pladsen ved at købe flere skoreoler og stable dem, eller indrette flere skoskabe ved siden af hinanden. Få orden i gangen med oppbevaringsmøbler som hattehyller, benker og skohyller. Småmøblene tar liten plass og er perfekte i gangen der det vanligvis ikke er så stor plass. Hos oss finner du oppbevaringsmøbler i forskjellige stiler, alt fra klassisk til moderne varianter.


Her finner du svært praktiske og funksjonelle skohyller , skostativ og annet skotilbehør i flott design. Umbra - Imelda - Skohyller (stk) 6900. Et skobrett holder gulvet tørt og har plass til par. Det er enkelt å holde rent mellom rengjøringsøktene - bare hell av sand og smuss. Skobrettet er også lett å stue vekk når du ikke trenger det.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Besøk oss for å finne løsninger som gjør at du får mest ut av din entré.


Hva med et skoskap, en hattehylle eller kanskje trenger du bare noen kleshengere? Pene skoskap og skohyller av god kvalitet. En god oppbevaringsplass til skoene er alfa og omega for at du skal få en ryddig og fin entré.


Planlegg før du kjøper Det er smart å ikke gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg