mandag 19. oktober 2015

Saueskinn jysk

Saueskinn jysk

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin.


Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen! Saueskinn til hytta og saueskinn til hjemmet. Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler. Kuskinn er gjerne større skinnfeller.


De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning. I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn. Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning.


Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Her finner du et imponerende utvalg pled fleecepled puter og stolputer til hyggelige priser.


Europris - Mer til overs! Ekte saueskinn med kort eller lang lugg. Finnes i flere farger. Mer info Mer info-Mest populære.


Viskoseteppe - Jodhpur Special Luxury Edition (grå) Teppe i viskose – glansfullt og. Du risikerer nok at en del mennesker er bortreist, siden det er langhelg. De som er hjemme kan jo gå i bursdag, men de som har tenkt de skal på hytta, til bestemor.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. I dag med ein årsproduksjon på over 80.


Brune ullskinn fra Tyskland. Alle saueskinnene er unike. Ingen skinn er farget - det du ser er skinnets naturlige farger. Lune saueskinn til dekorasjon og hygge.


Saueskinn jysk

Egner seg på stoler, sofa og gulv, så lenge underlaget er tørt. For ullskinn anbefales rens hos renseri med kunnskap om skinn og pels. Granberg Garveri har forhandlarar over heile landet.


Hjå dei får du normalt eit breidt utvalg av våre produkt. Der får du sjå skinna før du handlar. Nettbutikk Ull Tull og Troll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg