mandag 19. oktober 2015

Gjøco fargekart ute

Search What Is A Ute. Find What Is A Ute on MySimon. Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Bestill blant våre fargekart for utemiljø.


Gjøco Oljemaling Slitesterk og værbestandig oljemaling med høy glans. Benyttes på trykkimpregnert og ubehandlet treverk som er grunnet, tidligere beiset, dekkbeiset eller malt underlag. Når vi skal male ute , ønsker vi oss et harmonisk uttrykk hvor fasadefargen står godt til fargene på detaljer og staffasje som vinduer, dører, grunnmur og terrasse, forteller Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk fargesjef i Jotun. Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene.


I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Gjøco Antisopp anbefales benyttet der en er spesielt utsatt for angrep av svertesopp. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute.


Gjøco fargekart ute

Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Les mer om JOTUN Fargetrygghet. Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus. Jeg brukte Gjøco sin innemaling på stua når jeg pusset opp.


Måtte gjøre alt to ganger fordi den ikke dekket godt nok. Lady dekket helt perfekt på ett strøk. Dvs dobbelt så mye arbeid med Gjøco. Dette var med relativt lys farge fra før og lys farge som ble påført så gjennomskinningen var ikke stor. Jotuns nye fargekart er designet slik at det skal bli enklere å velge farger og tilpasse fargepaletten etter din personlige stil.


Med kartet kan du også skape et bredt spekter av interiørstiler. Alle fargene som ligger vannrett, loddrett og diagonalt passer sammen. Huset er ikke ferdigbehandlet før grunnmuren er malt, og du vil ofte oppleve at murfargen er den viktigste tilleggsfargen du velger.


Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene. Jeg har nettopp sparklet og strimlet gipsplater. Hadde et spann med gjøco medium sparkel og et spann med harmoni lettsparkel medium (fra maxbo). Gjøco -greiene så fint ut til å begynne me men når jeg la andre laget sparkel oppå strimlen så begynnte det å komme frem tydlige luftbobler fordi strimlen slapp fra første strøket.


Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet.


Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk. Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg