mandag 12. oktober 2015

Kalkmaling på møbler

Kalkmaling på møbler

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Stort utvalg av fint interiør.


Kalkmaling på møbler

Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Krakker, småbor lysestaker etc. Det er enkelt å male over hvis du får lyst på en annen farge. Malingen sitter på absolutt alt, uten grunning.


Men velger du kalkmaling på møbler , veggen bak stekesonen på kjøkkenet eller andre flater som vil trenge hyppigere rengjøring, kan det lønne seg å påføre et beskyttende lag. Jeg viser i denne video hvordan jeg forvandler en gammel traditionel skolebænk, til et smukt antikt møbel. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler. Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis.


Har du et gammelt møbel i evt. Gør der det er det vigtigt at male møblet med en spærregrunder inden kalkmalingen, det vil forhindre gennemslag. Underlaget kan gjerne være strukturert, men det er viktig at det er ensartet, slik at behandlingen trekker likt inn, sier Idar Stensvold. Vår Fresco kalkmaling er en 1 økologisk og bærekraftig produsert naturlig maling, sammensatt av lesket kalk og naturlige fargepigmenter.


Kalkmaling på møbler

Bruk grovt sandpapir først og avslutt med et fint papir. Vask møbelet med salmiakk eller malingsvask for at malingen skal sitte bedre. På ubehandlet, oljet eller lutet treverk bør du påføre kvistlakk på alle kvister. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk.


En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter! LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Når man maler en vanlig vegg er det ikke nødvendig å etterbehandle malingen. NB brug ikke voks som efterbehandling på børnemøbler, giv da lak da det er bedre hvis barnet skulle komme til at sutte på møblet.


Mal et helt rum eller bare en enkelt væg, kalkmaling til væg giver det smukkeste resultat, fås i et væld at lækre farver, som kan matche kalkmaling til møbler. Nå har nordmenn trykket de spesielle malingene med en helt særegen overflate til sitt bryst. Dødmatt og livlig er nemlig ikke lenger selvmotsigende!


Trendekspertene har lenge varslet at en matt bølge er på vei, i alt fra bilindustri til mote og sminke. Tanja, indehaver af Rosen-Lund. For å unngå mye pussing, er det best å legge på to tynne lag.


Smart å sjekke om det blir behov for å sparkle de gamle skruehullene. Skal du bytte knotter på kommoden? Når sparkelen er tørr, pusser du lett over og fjerner støvet. LADY Supreme Finish gir et holdbart og flott resultat, og er malingen som anbefales til møbler.


Fresco gir en helt matt, kalket og skjoldet effekt. Jeg synes den gir en mye flottere overflate på fliser enn vanlig maling, det er en maling som dekker godt og gir en flott nesten fløyelsaktig overflate. Vi malte bare ett strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg