tirsdag 27. oktober 2015

Fliser stue

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Gulvflis er enkelt å rengjøre og tar seg veldig bra ut i gangen. Det er blitt stadig mer aktuelt å legge flis istedenfor laminat eller parkett på gulv i gang, stue og kjøkkengulv.

Gulvflisen er slitesterk og tåler mer enn andre materialer. Ved valg av gulvflis er det greit å velge fliser som ikke har glatte overflater. Hos Right Price Tiles kan du finne stort utvalg av fliser til alle anledninger. Vi fører inn kvalitetsfliser fra hele verden. Flisene finnes i ulike størrelser og former.


Vi har butikker over hele landet hvor du som kunde kan få hjelp og veiledning. Planlegg din neste oppussing hos oss.

Døgnåpen kunderservice. Rask, enkel, lett å bruke.

Hos oss finner du alle typer flis. Vi har fliser og glassbyggestein som egner seg godt til ba kjøkken, stue , gang, garasje og vi har også mange fliser som egner seg utendørs. Vi har merker som EL Molino, Elios Ceramica og Casalgrande Padana. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


La livet ditt innrede stua. Kjøkken og stue er i samme rom. Vi skal ha vannbåren gulv-varme. Vi kommer til å ha nokså åpen løsning mellom yttergang og stue. Vi har bestemt oss for fliser i yttergangen, og lurer på å fortsette med de samme flisene inn i stua og kjøkkenet.


Flere legger fliser i stue og soverom Gulv og vegg i fliser forbindes ofte med badet, men ifølge trendforsker er det ingen grunn til å stoppe flisleggingen her. Fliser i fra Italia er vårt fokusområde. Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder.


Flishuset-Import importerer utefliser,kjøkkenfliser,gulvfliser, baderomsfliser og industrifliser i fra de mest fremtredende Italienske leverandører.

Vi har tenkt at fliser tåler vann og slitasje godt. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Derfor kan det være utrolig praktisk at vælge fliser til netop dette rum, da det gør det nemt at holde rent og pænt i rigtig mange år.


Ifølge Skytte gjør fliser seg godt i alle rom.

På gulv og vegg i stuen og på soverom har trendforskerne sett spesielt mye interesse for fliser i det siste. Flere og flere legger fliser på soverom og i stuen hvor man ellers har valg tregulv eller gulv av tekstil. Norges største lagerførte utvalg av fliser.


Særlig på veggene ser vi økt bruk av fliser. Et bad uten fliser vil kunne gjøre boligen mindre attraktiv. Les mer om fordeler og ulemper med tepper. Svaret på dette spørsmålet er rett og slett at fliser også har mange negative sider.


I min gamle leilighet hadde jeg fliser på gulv i gang, stue , kjøkken og bad. Vannbåren varme under, og jeg var utrolig fornøyd med det, syntes det var veldig fint og. Jeg syntes ikke støv syntes raskt på gulvet. Men hvis keramiske fliser har så mange gode egenskaper, hvorfor har ikke da flere av oss valgt fliser i stuer og på soverom? Vi i Right Price Tiles tilbyr et bredt og variert utvalg av fliser enten du skal ha dem til baderom, kjøkken, gang eller stue.


Vi har alle typer fliser fra slette minimalistiske fliser til trendy og klassiske fliser. Samtidig kan fliser skape en fin kontrast mot andre gulvmaterialer, ikke minst tre. Nå har jeg laminat, og er ikke fornøyd. I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet. Det finnes i dag et enormt utvalg av fliser.


Store fliser kan få et lite rom til å virke større. Ikke bare når det kommer til farver, men også når det kommer til former, størrelser, overflatestrukturer, glans og ruhet. De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon.


Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket. Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser. Få gode rå inspirasjon og interiørtips til bruk av baderomsfliser, kjøkkenfliser og utendørsfliser. Det er gøy at man kan leke med farger og mønstre, og det åpner opp for å gi rommet et helt annet uttrykk, sier Kristin Bjørkavåg, interiørarkitekt MNIL og daglig leder i Paradis Interiørarkitekter. Vinyl er et kjempegodt alternativ til både fliser , parkett og laminat.


Hun forteller at hun stadig anbefaler vinylgulv til kundene sine. Klinkerflisproduktene våre har en langt høyere tetthetsgra noe som gjør at de passer utmerket til praktiske rom som kjøkkenet og våtrommet. Husk at det oppstår en del søling av matrester på kjøkkenet, og at du derfor bør velge fliser som er lette å rengjøre.


Da mister man imidlertid en del fordelen ved enklere rengjøring. Har du glemt passordet ditt? I tillegg bør de tåle en del slitasje og rengjøringskjemikalier.


Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. Gå på opdagelse i Danmarks største udvalg af fliser og klinker. Vi har samlet et udvalg af vores mange fantastiske flise serier.


Kontakt os og få et tilbud. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Klikk her for å se utvalget vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg