onsdag 7. oktober 2015

Gubi beetle lounge stol

Gubi beetle lounge stol

Nydelige peiser som passer alle. Kan henges på alle vegger. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Søk gubi lounge stol.


Gubi beetle lounge stol

Gubi - Best pris i Norge! Bat Lounge Chair - Low Back. Featured Collections. to our newsletter and be the first to know about the latest GUBI news.


Beetle stolen er designet av den danske designerduoen GamFratesi, som består av Stine Gam og Enrico Fratesi. De uttrykker møtet mellom italiensk og dansk design, og tar for seg den skandinaviske tilnærmingen til håndverk, minimalisme og funksjonalisme. Som navnet tilsier er denne stolen inspirert av estetikken og anatomien til billen.


Beetle har et karakteristisk udtryk med sine skaller, ryg og sæde, der på smuk vis nærmest svæver på det lette stel. Stolen er fuldpolstret og fås i læder samt et væld af forskellige lækre tekstilkvaliteter. Som standard kan vælges piping (kant) i samme tekstil som resten af stolen eller læder i sort eller cognacfarvet. Beetle er en lett og åpen lounge stol med en fin svikt i ryggen.


Sete og rygg er polstret i stoff eller skinn med en lekker skinndetalj rundt stolen. Understell leveres i krom, messing, sort krom og sorte treben. Denne fantastiske loungestolen med sitt komfortable og dynamiske design, passer inn i mange miljøer, enten det er hjemme eller på arbeidsplassen.


Gubi beetle lounge stol

Velg mellom velvet blue og velvet green. Bena fåes i matt svart, messing og krom black. Denne stolen fåes i utallige utførelser i forhold til stoff og farge. Stolen har en piping rundt sete og rygg som kan være i sort eller cognac farget lær, alternativt samme som stolen. Beetle lounge er en del av en større serie med barstoler og spisestuestol.


Match op beetle gubi. Start met zoeken bij Visymo. GigaGunstig is dé site om beetle gubi te vergelijken! Gamfratesi presented the Beetle Chair for the first time at the exhibition Mindcraftin Milan. A successful collaboration between GamFratesi and GUBI developed the Beetle project into a large family including chair, stool, lounge and sofa with many bases and structures.


Du får varsel for dette produktet. Myk, vakker og funksjonalistisk med andre ord. Tilgjengelig med sorte ben eller messingben, og et bredt utvalg stoffer.


Beetle Lounge Chair er en komfortabel og plasseringsvennlig loungestol. Det er også mulig å få pall i samme utførelse. Elegant stol som raskt blitt en klassiker. Modern med en suveren komfort får den gjestene at sitte lenge ved middagsbordet.


Gubi beetle lounge stol

God pris og rask leveringstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg