fredag 2. oktober 2015

Bistro brødboks

Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Legg til favorittmerke. Førpris 49- 20-Utsolgt i nettbutikk. Lokket kan også brukes som skjærebrett.


Bistro brødboks

Måler 34x24x1cm. Sort brødboks fra Bodum. Den stilige brødboksen med lokk av bambus passer perfekt inn i det nordiske kjøkkenet og holder brødet ferskt over lengre tid. Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign pris på brødboks.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. På siden av brødboksen er det installert en lufteventil som gjør at du kan holde en viss lufting inne i brødboksen. Ventilen vil hjelpe til å sørge for mindre fuktighet i brødboksen. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Bistro brødboks

Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter brødbokser eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Oppbevar brødet i denne vakre brødboksen og bruk lokket som skjærebrett. Det kan være lurt å oppbevare brødet i en brødboks.


Brødboksen måler D27xB37xHcm. En god brødboks sørger nemlig for å holde brødet ferskt lengere. Hvis du mangler en brødboks , så se alle de forskjellige mulighetene under.


Bistro brødboks

Vi har samlet et utvalg av supermoderne og trendy brødbokser. De er forsynet med en luftventil i siden, så brødet bliver passende iltet. Lågene er fremstillet i miljøvenligt bambus, og særlig smart er det, at låget samtidg kan anvendes som skærebræt eller som serveringsbræt. Den runde formen gjør at brødboksen har et noe mindre volum sammenlignet med Wesco Grandy.


Bistro brødboks fra Bodum i lysegrøn. Wesco Breadboy brødboks er tilgjengelig i flere ulike farger. Velg mellom rø oransje, rosa, lilla, hvit og svart. Søk etter brødboks på Kelkoo. Sjekk priser på Bodum bistro brødboks.


Leter du etter bodum brødboks ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg