fredag 16. oktober 2015

Soverom inspirasjon 2016

Soverommet har for mange blitt et rom vi oppholder oss i mer enn tidligere. Det er flere av oss som gjerne lar soverommet ta litt over for stua, og legger filmkvelder her istedenfor. Det bærer interiøret også preg av. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Alle intense og aggressive farger som stimulerer oss bør vi ikke bruke.

Gul, rø oransje, intense nyanser av rosa og grønn er forbudt på fargelisten. Spesielt bemerkelsesverdig er Montreal-samlingen, som kombinerer funksjonell enkelhet og sofistikert eleganse fortryllet i en lys skygge av tre. Blomster på soverommet. Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten. Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor.


Jeg har samlet litt soveroms inspirasjon. Når du skal innrede soverommet så tenk på at i det rommet skal du slappe av. For de fleste av oss er det dempede rolige nyanser, som ikke forstyrrer nattesøvnen.


Farger som grønn, blå-.

Unn deg gjerne litt luksus på soverommet. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Interiørtrendene er i endring, og nå går vi over til en mørkere palett som passer perfekt til høsten. Inspirasjon til soverommet : gulv på veggen!


Gjør soverommet ditt enda mer personlig med disse tipsene! Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Få inspirasjon , interiørtips og gode råd her. Oppussing av soverom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! Vil du ha inspirasjon til soverom Studer noen soverom fra andre epoker for å finne originale ideer - det er trygt å si at interiør er et stadig skiftende industri, akkurat som mote hvert år bringer med seg nye farger, trender og strukturer. Supplerer du med naturmaterialer understreker du roen enda mer. Blir det for romantisk og rolig, og du ønsker et lite brud tilfører du et varmt rødt element. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli.


Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre. Hvilken stil vil du ha på soverommet ? Synes du det er vanskelig å finne møblene som passer hos deg? Designet er gjort av Karina L. Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av.

Ikke minst gjelder dette for soverommet !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg