tirsdag 20. oktober 2015

Missoni sengeteppe

The world’s destination for incredible fashion for incredible women. All you need for the new season. Get ready for a shopping spree. Slinky silks and asymmetric cuts.


Feel fabulous in the latest styles.

Our edit of the newest collections. Asymmetric hems, prints and more. Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Shopping på sitt beste!


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har et bredt utvalg av klær, sko, accessories og sportsklær.

Fri frakt ved kjøp over 499. Ikke lenge etter var de ansett som toneangivende i den italienske motebransjen med deres karakteristiske bruk av sikksakk mønster, striper og farger. Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Sengetepper kan være store og dekke en hel dobbeltseng, men det går også fint å kjøpe et mindre sengeteppe og legge dette på tvers.


Det er utrolig mye mer hyggelig å komme inn på soverommet når sengen er dekket til av et flott sengeteppe. Da trenger man heller ikke bekymre seg over uventet besøk:) Her ser du vårt utvalg. Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merke du vil se nærmere på. Hentes på Holmen i Oslo.


Missoni sengeteppe , som ny. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Et vakkert sengeteppe kan fornye et rom og gi sengen et eksklusivt preg. Fargene går fra det varme til det kalde, hele. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende.


Drøm deg bort i lekre sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy.

Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper. Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Stort utvalg av designer merker. Motebransjens mest eksklusive merker. Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Kategorier: Sengeteppe og pled Tekstil.


Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Beskrivelse Beskrivelse. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter og tips rett i innboksen. I tillegg får du 10- i rabatt på ditt første kjøp. Gjelder alle varer til ordinær pris.


Butikken eies og drives av en rappkjeftet nordlending ved navn Marit Neeraas-Brodtkorb. De aller fleste er gratis. Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett!


Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg