onsdag 14. oktober 2015

Klong vas äng rea

Webshop voor KLONG - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Finn laveste nettpris her. En nydanande och fantastiskt snygg vas designad av Eva Schildt.


Klong vas äng rea

Vasen är tillverkad i mässing med tillhörande glasinsats. Vasen Äng finns med två ytor, mässing eller svärtad mässing. Den utskurna metallställningen fungerar som ett inbyggt blomsterstöd. Skötsel: ÄNG – Eva Schild Insatsen är tillverkad i mässing.


Vasen består av ett läckert klarglas och en estetiskt lekfull glasinsats i mässing, eller lackerat stål där du väljer mellan svart eller blågrön färg. Vasen formgavs av Eva Schildt med den bakomliggande tanken att göra det mer kreativt att sätta ihop blomsterarrangemang. Så, om du vill få denna underbara foto om klong vas äng rea , din referens till din dator.


Klong vas äng rea

En enkel glasvas med tillhörande metall-ställning som har ett vackert mönster och som fungerar som blomsterstöd. Det blir enkelt och fint att skapa arrangemang med snittblommor. Inspirationen hämtas från många olika kulturer även om de flesta formgivarna kommer från Sverige. Vi använder oss av cookies för att förbättra upplevelsen på vår sajt. Genom att fortsätta accepterar du vår användning av cookies.


KLONG ÄNG VAS MÄSSING LITEN Design Eva Schildt. Den vackra metallinsatsen ger mönster och struktur när blommor och blad ställs på plats och skapar en personlig blomsterdekoration. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Hon har också samarbeten med företag som Svenskt Tenn, Ikea och Design House Stockholm. FörhoppningsVis, denna webbplats gör att du kan få info.


Klong vas äng rea

Vasen som är formgiven av Eva Schildt har kommit att bli en modern klassiker och ikon som återfinns i många hem! En positiv nyhet med Äng i silver är i vart fall att den försetts med en helt ny lack som gör vasen mer tålig än vad den äldre varianten i mässing har varit. Produktbeskrivning Äng vas är tillverkad i mässing med tillhörande glasinsats. Vasen finns i tre storlekar och med tre ytor, mässing, svärtad mässing eller silver.


Gloria ljusstake, liten mässing. Klong från Nordic Nest. The idea of Äng is to give each individual flower support to stand by itself. The vase has a metal insert with a beautiful pattern, which makes it a piece of art.


The structure lets the flowers fall into place and create a nice and organized flower decoration. Tanken är att varje blomma behöver två stödpunkter för att stå. Den enkla men finurliga konstruktionen möjliggör att blommorna kan arrangeras i olika höjder och mängder. FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 5KR. Vad gäller vaser i olika storlekar så passar de in på olika platser i ditt hem.


Kanske att en stor vas gör sig bra på finbyrån i vardagsrummet i sällskap med inramade familjefoton, medan en lite mindre passar bra på vardagsrumsbordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg