fredag 16. oktober 2015

Sort pepper jotun

Sort pepper jotun

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. LADY Supreme Finish Tre og Panel. En svakt grålig hvittone. Inneholder litt grønt noe som gjør den perfekt sammen med blå, grønne og mintaktige farger.


Da gangen er stor nok til å brukes som møteplass, mingling og arbei så valgte vi å gjøre noe dramatisk. Svart pepper er en god nummer to på poularitetslisten. Lys, vinkel og materiale er med på å bestemme hvor svart den virker, sier Therese Sandem, kursleder hos NCS. Det går for eksempel an å ha den mørke fargen på én eller to vegger i stua.


Mange har etter hvert hatt kontrastfarge på én vegg, men nå er det kanskje på tide å våge seg til to, sier Larsen. JEG skjønner jo det hehe, men mange er da enig med meg, trallaleii! Helt rom, ja okay, men en vegg, det er relativt fort gjort.


Her kommer litt inspirasjon til fargebruk. Slenger meg flere bilder av kjøkkenet nå. Også var det de utforingene i vinduene, som også trenger litt maling, det begynner nesten å bli flaut at jeg ikke har ordnet. Farge er sort pepper. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank. This color has an approximate wavelength of 566. En gulaktig grønntone. Noen vil oppleve denne fargen nesten som gul.


Sort pepper jotun

Den er frisk og leken itonen og evner å tilføre rommet et friskt pust. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Velg en fargekombinasjon som tydeliggjør den stilen og det uttrykket du ønsker for ditt hus. Her er huset fargesatt med lyse gråtoner – en klassisk fargekombinasjon som gir huset et tidløst og harmonisk utseende. Lykke til med ditt fargevalg! Når du har bestemt deg for å male huset hvitt, er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge.


Sort pepper jotun

Suverene påføringsegenskaper, Nymalt utseende lengst (UV-block), Spesielt effektiv mot svertesopp og gir Extrem beskyttelse. Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik. Jeg fått gode tilbakemeldinger på at jeg tør å bruke farger på både vegger og møbler. Jeg håper at flere får lyst til å gjøre det samme når de ser at det fungerer hos andre, sier Kristine Holberg som bor i den fargerike boligen.


Men i dag hendte det noe totalt uventet. Er jo veldig moderne. Her er hele farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske.


Jotun Lady og Jotun Proff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg