mandag 12. oktober 2015

Jotun balanse

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Verdens fineste blågrønne farge. LADY Balance Veggmaling.


Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme. En av de aller beste blågrønne nyansene fra Jotun !

Den har blitt utrolig populær, og slett ikke uten grunn. Dette er en dempet og behagelig grønnaktig tone. FARGEPRØVER I BUTIKK I Jotun Fargesenter Inne finner du et stort utvalg større fargeprøver. En rekke farger finnes også i Aformat – noe som gjør fargevalget ditt enda enklere!


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Lady Balance gir vakre rom med harmoniske nyanser. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Lisbeth Larsen fargesjef i Jotun Tendenser i tiden vitner om en søken etter harmoni og balanse. I dette fargekartet introduserer vi derfor vakre farger i balansert samspill. Her finner du lyse og nøytrale toner satt sammen med en anelse mer kulørsterke varianter. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Malingen Jotun DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør sørger for at du får et vakkert resultat. Ikke bare når døren er nymalt, men i lang tid fremover. Og det er jo viktig når du nå henter frem håndverkeren i deg. Se etter dette spannet i butikken, så kan døren din være et smykke lenge.


Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Fargene i paletten Everyday Balance bringer referanser til naturens rene enkelhet inn i hjemmet. Når du velger farger innen samme fargetema er du garantert et harmonisk interiør. Gi deg hen til denne rekken av harmoniske farger.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 9L, Glansgrad. Det er en matt maling som gir minimalt med utslipp og dermed sørger for et godt inneklima.


Mer grønn enn blå selvsagt. Nydelig til mintfargene i samme palett, Everyday Balance.

Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt. Nydelig rom og nydelige farger i reportasjen i Bonytt fra Lisbeth Larsens soverom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg