fredag 30. oktober 2015

Lampeskjerm skjelett

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Lag din egen personlige taklampe eller bordlampe ved å kombinere lampeskjerm med valgfritt oppheng eller valgfri lampefot. Se hele utvalget på IKEA. Lampeskjerm-skjelett. Porselensdame på toppen.


Lampeskjerm skjelett

Denne sjarmerende lampen er utrolig fin – og lett å lage! Bruk skjelettet av en gammel lampeskjerm , skjær ut mønster på en papp-plate, og vips – du har fugler som lyser. Tykk papp, vi har kjøpt vår på Panduro. Superlim eller hurtigtørkende lim.


Se på denne flotte vedkurven! Den har Denise laget selv. Hun har brukt et skjelett fra en gammel lampeskjerm som base for forskjellige typer tørre kvister og grener klippet opp i ulike lengder.


Lampeskjerm skjelett

Grenene er festet til skjelettet og satt sammen med vikletråd. Sarah har brodert marius-mønster på en lampeskjerm med strameiaktig bunn. Iris har laget en pendel av et gammelt kraftig lampeskjerm-skjelett , malt den.


Hvis denne metoden ikke er tilgjengelig, kan du lage en lampeskjerm uten et skjelett (det er også slik) eller lage et skjelett selv. Materialet til å lage skjelettet til lampeskjermen med egne hender er: wire, tre (tre eller bambuspinner, spesielt kuttede elementer), plastflasker. Hvordan lage et skjelett for en hjemmelaget lampeskjerm fra.


Lampeskjerm skjelett

Frikvarteret Har flyttet tilbake til hjembygda, og kjenner langt inn i margen at det var et godt valg. Elsker mannen min og elleveåringen vår så det kiler i magen. Nettbutikk med lamper og belysning til din bolig.


En Norsk lampebutikk på nett - Rask levering og fastpris på frakt. Litt større diameter nede enn oppe. Trekt med blomstra plaststoff, kanta med gullborder oppe og nede. Selges samlet - som par! Skjelett av metall.


Når skjelettet var tørt, satte jeg meg godt til rette og viklet tynne tråder med fint ullgarn (også funn fra fretex) rundt og rundt skjermen. Jeg overførte garnet på mindre enheter slik at det skulle bli mulig å komme til. Bruk gamle lampeskjermer og fjern stoffet så kun skjelettet er igjen. Kle skjelettet med mose eller granbar. Velg perler, ferdigmalte trekuler eller mal kuler i egne farger og mønster.


Træ de på en snor og avslutt med en bjelle. Fest perletrådene i lampeskjermen. Tok turen innom gjenbruksstasjonen på fredag, og fann ein einaste liten ting som eg kunne sjå noko potensial i. Ein skikkeleg stygg lampeskjerm , som var surra med brente band. Men skjelettet var fint. Eg fjerna all tekstil frå skjelettet og surra så med eit rundstrikka bånd eg hadde liggande, det passa perfekt til formålet.


Lampeskjerm skjelett

Skjær toppen ring av dine gamle lampshade. This er en del av lampeskjerm skjelett som inneholder tverrforbindelser og senterhull som gjør at skyggen til å sitte på bunnen av lampen. Fjern eventuelle deler av den gamle skyggen som kan klamrer seg til ringen.


Kjør en perle av klart epoksy rundt utsiden av ringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg